TUGA: Voz usmrtio majku i sina kod Kraljeva (VIDEO)

Leposava (81) i njen sin Jovan (57) Pešić iz Adrana poginuli su u četvrtak na pruzi Kraljevo – Čačak, kada je na njih naletela lokomotiva.

Foto: N. Božović

Nesreća se dogodila dok su prelazili prugu, kako bi stigli do taksija koji ih je čekao sa druge strane. Kako su ispričali meštani, u trenutku kada je Leposava prešla prugu i krenula ka vozilu, okrenula se i videla da Jovan stoji na pruzi. Prema nezvaničnoj verziji komšija, Leposava se vratila po Jovana, koji je inače gluvonem, jer nije mogao da čuje da nailazi lokomotiva. Nažalost, stradala je zajedno sa njim.

– Ostala je kraj pruge Lepina kesa, a i po položaju tela, reklo bi se da se vratila po njega, da ga skloni. Nažalost, nije uspela, a sa sinom je i ona završila – kaže jedan od komšija koji je posmatrao stravičan prizor tela posle sudara.

Na mestu gde su majka i sin prelazili ne postoji, niti je predviđen pružni prelaz, već su to činili na sopstvenu odgovornost.

Na ovom delu pruge Kraljevo – Čačak, u Adranima, u poslednje tri godine, poginulo je pet osoba. U leto 2013. godine voz je usmrtio Marka Beljakovića dok je prelazio obeleženi pružni prelaz autom. U oktobru prošle godine takođe u autu, na pružnom prelazu poginuo je bračni par Aković. I sada Leposava i Jovan Pešić.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker