OTKRIVAMO NAJVEĆU TAJNU (5. DEO): Višegodišnje nameštaljke i samovolja Dragana Milića

Kao neprikosnoveni gospodar Velikog Gradišta u zadnjih 20 godina, Dragan Milić jedini raspolaže neograničenim brojem radnih mesta. Vrlo je simptomatično kako isti i po kojim kriterijumima bira svoje SAVETNIKE.

Dragan Milić / Foto: Privatna arhiva

Podsetimo se, nedavno smo pisali o mahinacijama i višemilionskoj šteti koju je opštini naneo Milićev PRVI PRATILAC BOBAN JOVANOVIĆ poznatiji kao LJUBINSKI JAPANAC. Rame uz rame sa njim gura se još jedan od 12 vrlih savetnika predsednika Milića u narodu poznat kao Dule Perić zvani DRVENI ADVOKAT, kome je uža specijalnost pisanje žalbi naivnim građanima na rešenja opštinske uprave u kojoj je inače zapošljen.

Ako izvršite proveru čime se dotični Perić bavio u zadnjih 15 godina utvrdićete da se od 2004 godine tužio sa opštinom jer je izbačen iz Turističke organizacije u kojoj ionako ništa nije radio.

Pošto je izgubio sudski spor isti je opštini namirio dugovanje od 180 hiljada dinara tako što se nagodio da mu se od plate savetnika predsednika opštine odbija deo do namirenja duga i to u ratama, bez obzira što je opštini dugovao duže od deset godina. Kamatu mu je po nalogu Milića otpisana.

Pomenuti stručnjak Perić je svojim savetima uspeo da sina uvede na najunosnije tržište, PRODAJA NARKOTIKA MALOLETNIM GRAĐANIMA OPŠTINE VELIKO GRADIŠTE.

Postavljamo otvoreno pitanje Draganu Miliću, da li se on kao poznati licemer i navodni borac za sport i omladinu, a sve u duhu opšte kampanje borbe protiv prodaje narkotika maloletnicima, koju trenutno vodi cela Srbija, pridružio ovoj akciji, zapošljavajući u radni odnos sa platom od 65 hiljada dinara, Duleta Perića, čiji je sin registrovani DILER NARKOTIKA.

Da li nam to Dragan Milić poručuje: – Ako želite radni odnos u opštini kao savetnik predsednika opštine, osnovni kriterijum je da u obavaljanju svoje roditeljske dužnosti savetima uvedete bar jedno dete u “POSAO PRODAJE NARKOTIKA” i odmah ste položili prijemni -.

Poštovani predsedniče, pokažite praktično da ne podržavate prodaju narkotika maloletnim licima, i iz opštine najurite bagru koja se ugnezdila na grbaču poreskih obveznika.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker