VELIKA TUGA U PORODICI GRUJIĆ IZ MELNICE: Miloš Grujić tragično poginuo u Čikagu (FOTO)

Miloš Grujić (24) iz Melnice kod Petrovca na Mlavi tragično je izgubio život u utorak u Čikagu, u Americi.

Miloš Grujić (24)
Miloš Grujić (24)

Miloš je tragično nastradao dok je, kao vozač kamion, kompanije „Delta Currier group“ svojim kamionom došao do odredišta u Čikagu gde je trebalo da isporuči robu. Mladić je tokom istovara stajao pored svog vozila, dok je drugi radnik bio zadužen za prijem. Međutim, nekoliko cevi se otkačilo i palo na Miloša.

Hitna pomoć ga je brzo prevezla u bolnicu “St. Džejms”, ali je on preminuo od posledica unutrašnjeg krvarenja. Lokalne vlasti u Čikagu su odmah pokrenule istragu kako bi utvrdile kako je došlo do propusta u istovaru.

Miloš Grujić tragično poginuo u Čikagu

On je bio student treće godine Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Novog Sada, a u Americi je bio skoro tri godine preko programa “Work and travel”. Planirao je da se uskoro vrati u Novi Sad i završi fakultet.

U Miloševom selu Melnica vladala tuga i neverica zbog ove tragedije, jer Miloša znaju od malena. Miloš je u Melnici završio osnovnu školu, a posle toga Ekonoomsko-trgovinsku u Požarevcu, turistički smer.

hro-Kuca-poro
Kuća porodice Grujić u Melnici

“Moj sin išao je s njim u osnovnu školu i bili su dobri drugovi. Svi smo u šoku, ovo je velika tragedija za sve nas, posebno za njegovu porodicu. Bio je mnogo dobar dečko”, kroz suze kaže Nebojša Gligorijević iz Melnice.

Miloš Grujić tragično poginuo u Čikagu 1
Nebojša Gligorijević

U selo su iz Petrovca, gde inače žive, došli i Miloševi roditelji, majka Snežana, učiteljica, otac Dragutin, invalidski penzioner, brat Bogdan (19) i sestra Milena (22). Brat Bogdan rekao nam je da su za tragediju saznali preko jednog njegovog druga, kome je dojavilo Miloševo društvo iz Amerike. “Čuli smo se sa njim pre dve večeri, ne znamo kad će sahrana, jer ne znamo ni kad će telo da se dopremi”, rekao je Bogdan, koji nije želeo da se slika za novine.

Miloš Grujić tragično poginuo u Čikagu 2

Prema pisanju čikaških medija, Miloševa poslednja adresa stanovanja bila mu je u Sijetlu.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker