URAĐENA OBDUKCIJA: Uzrok smrti petnaestogodišnjeg Danijela Mitrovića, i dalje nepoznat?

Obdukcijom koja je urađena i dalje je nemoguće identifikovati tačne uzroke koji su doveli do smrti Danijela Mitrovića (15), poreklom iz Srbije, koji je umro u noći između srede i četvrtka u bolnici u Santorso u provinciji Vićence.

Danijel Mitrović i njegova sestra Jovana

Da obdukcijom još uvek nije identifikovan tačan uzrok koji je doveo do smrti Danijela Mitrovića (15), potvrdila je njegova porodica, jer im nije odobreno preuzimanje Danijelovog tela radi sahrane, dok se ne urade detaljnije analize.

Međutim, ono što je sigurno je to da i dalje ostaje misterija šta je moglo da izazove iznenadnu Danijelovu smrt? Kako je i potvrđeno, Danijel je u sredu uveče iznenada počeo da se oseća loše, i nije bio u stanju da diše, zabrinuti roditelji odmah pozvali hitnu pomoć, i on je neposredno posle ponoći hitno prebačen u bolnici u Santorso gde je stigao bez davanja ijednog znaka života. Lekari su Danijela odmah intubirali i on je dobio srčani udar. Lekari su pokušali sat vremena da ga ožive, ali na kraju u 01:30 časova, konstantovana je Danijelova smrt.

Obdukciju uz dozvolu roditelja zatražio je dežurni lekar koji je Danijela primio da bi moglo da se identifikuje tačan uzrok koji je doveo do Danijelove smrti. Kako je i potvrđeno od strane lekara, Danijel je imao gips na desnom skočnom zglobu, i bio je pod trombolitičkom terapijom.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker