OTKRIVAMO: Ovo je ubica devizne penzionerke iz Porodina kod Žabara!

Goran Mikuljević, koji je uhapšen zbog sumnje da je pre tri meseca u Porodinu kod Žabara masakrirao Kristinu Ilić, 2002. godine ubio Rajka Milosavljevića takođe u pokušaju pljačke kuće devizne penzionerke.

Goran Mikuljević (47) zvani Mikulja iz Smederevske Palanke, sa prebivalištem u Velikoj Plani, koji je uhapšen zbog sumnje da je 30. septembra prošle godine ubio Kristinu Ilić (81) iz Porodina kod Žabara, pre 16 godina počinio je gotovo identičan zločin.

Dvostruki ubica Goran Mikuljević / Foto: Privatna arhiva

On je tada, u nameri da opljačka kuću M. B., koja je takođe radila u inostranstvu, ubio Rajka Milosavljevića (44) iz Starog Sela kod Velike Plane, koji je pokušao da ga spreči u tome. Ovaj zločin dogodio se 25. februara 2002. godine, kada su Mikuljević i saučesnik te večeri pokušali da ukradu automobil iz kuće M. B.

Goran Mikuljević je nakon ubistva 2002. godine uhapšen iste večeri, i to u kući prijatelja nedaleko od mesta zločina. On se družio sa tim ljudima. Reč je o dvojici braće. Te večeri su ga navodno ubeđivali da ne ide u kuću M. B. jer je Rajko imao oružje. Jednog je silom naterao da krene sa njim. Kada ga je policija pronašla u kući, sedeo je za stolom i pio kafu. On je tada bio osuđen na robiju od 14 godina, a iz zatvora u Zabeli je izašao u septembru 2016.

POLA ŽIVOTA PROVEO PO ZATVORIMA

Dvostruki ubica pre odlaska na robiju živeo je Starom Selu gde mu je porodična kuća, sam je živeo jer su mu otac i majka preminuli. Meštani Starog Sela Mikuljevića su retko viđali jer je veći deo svog života proveo u zatvoru. Kako smo saznali nikada se nije ženio.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker