ULOŽENO VIŠE OD 4 MILIONA: Opština Malo Crniće stvara bolje uslove za bavljenje sportom

U okviru ulaganja u sportsku infrastrukturu na području opštine Malo Crniće, rekonstruisane su fudbalske svlačionice i postavljena sedišta na tribinama u naselju Smoljinac. U okviru radova na stadionu FK Jedinstvo uloženo je nešto više od 4 miliona dinara.

Foto: Promo

Predsednik Opštine Malo Crniće, Mališa Antonijević, kazao je da se investiranjem u sportsku infrastrukturu stvaraju mnogo bolji uslovi za razvoj sporta i bolji rezultati na takmičenjima, što svakako zaslužuje Smoljinac kao najveće naselje u opštini.

– Pored ovih radova u Smoljincu, završeni su radovi i u Kalištu. Opremili smo teren za veliki fudbal, ali oni su poznati, ne samo našoj opštini, već i u Braničevskom okrugu po turniru 3 na 3. Tamo su urađene tribine oko malog stadiona i to je investicija od 2.5 miliona, a raspisana je i javna nabavka za Fudbalski klub Šapine, gde ćemo pokriti teren mehanizmom za zalivanje. Nećemo prestati da investiramo u sportsku infrastrukturu, jer smo mi fudbalska nacija. Opština Malo Crniće uglavnom igra fudbal. Imamo još neke sportove koji su u povoju, a kad budemo imali još tri ili više osnovaćemo Sportski savez Opštine Malo Crniće – , istakao je Antonijević.

Predsednik FK Jedinstvo Smoljinac, Kristijan Živanović, je naveo da su veoma zadovoljni učinjenim od strane Opštine Malo Crniće i u ime kluba predsedniku Opštine Mališi Antonijeviću uručio je plaketu u znak zahvalnosti.

Inače, FK Jedinstvo se takmiči u Međuopštinskoj ligi Grupe „Mlava“, a za sledeću sezonu planiraju borbu za viši rang.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Kako bi bilo da opstinari, kao i mesne zajednice, umesto da trose novac na neostvarene decacke fantazije, asfaltiraju trotoare po selima – barem uz glavni put? Ko ce da im igra j***ni fudbal kada to danasnju omladinu ne interesuje. Da li su nekog pitali, ko bi igrao fudbal? Ostaje taj teren kao spomen park na secanje kada se nekada sutirala lopta!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker