DRAMA U TRSTU: Uhapšena Srpkinja osumnjičena za brutalno ubistvo zlatara, potera za trojicom saučesnika! (VIDEO)

Uhapšena Ljubica Kostić (45) zbog teškog ubistva zlatara Aldo Karlia (75) iz Trsta, koje se dogodilo 20. decembra 2017. godine, u porodičnoj kući žrtve u Opićini.

45-godišnja Srpkinja Ljubica Kostić nalazi se u zatvoru u Trstu zbog optužbe za ubistvo zlatara Alda Karlija (75) iz Trsta, koje se dogodilo u sredu, 20. decembra 2017. godine, u njegovoj porodičnoj kući u Opićini.

Foto: Il Piccolo

Policija je do umešanosti Ljubice Kostić (45) iz Beograda, u ubistvo Alda Karlija došla zahvaljujući proverama telefonskih baznih stanica.

Kostić je, prema onome što proizlazi iz istrage, bila prisutna u blizini kuće u kojoj se zločin dogodio u vremenu koje odgovara smrti žrtve.

Foto: Il Piccolo

Kako saznajemo, Kostić je priznala njeno prisustvo, ali ne i direktno umešanost u ubistvo.

Aldo Karli je imao svoje kanale trgovine zlata i dragulja na crnom tržištu, koje je iz Italije uz pomoć jedne bande sa kojom je bio u kontaktu iznosio i prodavao na crno.

Saslušavanjem Ljubice, policija je otkrila da je u celom ovom krugu, umešana i prostitucija. Aldo je u zamenu za usluge seksualnih performansa koje su se odvijale u njegovoj radnji u Ulici Donadoni u Trstu, plaćao zlatnim nakitom. U najviše slučaja u pitanju su udate žene iz Srbije koje žive i rade u Trstu, a, koje je Kostić nalazila i upoznavala sa ubijenim Aldo Karli.

Foto: Il Piccolo

Iz tužilaštva u Trstu je potvrđeno da je srpska državljanka Ljubica Kostić (45) uhapšena, i njoj je određen pritvor u pretpretresnom postupku dok traje istraga.

Policija traga za još trojicom članova grupe, za koje smatraju da su ubili Karlija, i čiji identitet još uvek nije poznat.

M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker