TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Rasim Ljajić teško povređen, poginuo njegov blizak saradnik Branko Gogić

Predsednik Izvršnog odbora Socijaldemokratske partije Srbije Branko Gogić poginuo je, dok je Rasim Ljajić teško povređen u udesu koji se oko 9:30 časova dogidio kod Ražnja.

Foto: Media centar Beograd

Gogić, koji je upravljao “škodom superb” u kojoj se nalazio i Ljajić, poginuo je na licu mesta.

Ljajić je zadobio teške povrede i zbrinut je u Kliničkom centru Niš, a trenutno se nalazi u šok sobi.
Ljajićevo vozilo “škoda superb” oko 9:30 časova je izletelo sa autoputa u visini Ražnja na jugu Srbije, probilo zaštitnu ogradu i prevrnulo se na krov.

Uzrok saobraćajne nesreće još se utvrđuje, dok nastradali Gogić je bio i direktor JP “Emisione tehnike i veze”. Gogić je iza sebe ostavio dvoje dece i suprugu Nadu Gogić, novinarku RTS-a.

Blic piše da su Ljajić i Gogić bili prvi saradnici i često su putovali zajedno.

Rođen je 15. aprila 1977. u Smederevu. U Beogradu je diplomirao ekonomiju a zatim završio i master studije na smeru “Ekonomska diplomatija”. Od marta 1999. godine bio je zaposlen u Ministarstvu spoljnih poslova gde je radio u Direkciji za imovinsko pravne i finansijske poslove ministarstva, a zatim u generalnim konzulatima i ambasadama Srbije u Rijeci, Zagrebu i Beču.

Od januara 2009. godine radio je u Diplomatskom protokolu. Kao konsultant radio je na mnogobrojnim projektima širom Srbije. Bio je član SDP-a od njenog osnivanja 2009. godine. Narodni poslanik u sazivu od 2012. do 2014. godine. Godinu dana je radio kao koordinator SDP Srbije nakon čega je izabran na mesto predsednika Izvršnog odbora.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker