TRAGEDIJA U ZABELI: Zatvorenik prvog dana u zatvoru sebi prerezao vrat poklopcem od konzerve!

Aleksandar Stanimirović (38) prerezao je sebi sinoć vene i vrat poklopcem od konzerve u ćeliji KPZ Zabela u Požarevcu, nakon čega je preminuo u požarevačkoj bolnici.

Kako saznajemo, Aleksandar je bio sa grupom zatvorenika u prijemnom odeljenju. Večarali su i ostali da gledaju TV. U jednom momentu, Stanimirović se sam povukao u ćeliju. Tu je, par minuta kasnije i nađen, sa prerezanim venama na rukama i posekotinom preko vrata.

Pored tela nađen je poklopac konzerve, koju je Stanimirović uspeo da sakrije od čuvara. Njemu je odmah u ćeliju pružena prva pomoć, kako bi se zaustavilo krvarenje i odmah je hitno prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu, gde je pokušana njegova reanimacija, ali su lekari, nažalost mogli samo da konstatuju smrt.

Požarevačka policija je odmah na lice mesta izvršila uviđaj, kome je prisustvovao zamenik javnog tužioca, i koji je naložio obdukciju tela preminulog zatvorenika.

Inače, Stanimirović je na odsluženje zatvorske kazne od dve i po godine došao juče. Stanimirović je rodom iz Pančeva, a na zatvorsku kaznu je osuđen zbog razbojništva.

Kako saznajemo, Stanimirović je lečeni narkoman, koji je nekoliko puta bio hospitalizovan u različitim institucijama za odvikakavnje od bolesti zavisnosti. Imao je “dosije” kao maloletnik, ali je ovo bio prvi put da je osuđen na zatvorsku kaznu.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker