STRUKOVNI MENAĐER IZ KAONE VOĐA BANDE: RIK proglasio izbornu listu „Srbija za Vlahe – Zajedno možemo sve“ za izbore za Nacionalni savet Vlaha

Na izborima za članove Nacionalnog saveta vlaške nacionalne manjine, raspisane za 13. novembar ove godine učestvuje i izborna lista „Srbija za Vlahe – Zajedno možemo sve“ koju je potvrdila Republička izborna komisija. Ova lista ima 23 kandidata, a prvi na listi je Novica Janošević, aktuelni predsednik Nacionalnog saveta Vlaha.

Foto: Facebook

Izbornu listu kandidata za članove Nacionalnog saveta vlaške nacionalne manjine predložila je Grupa birača “Srbija za Vlahe – zajedno možemo sve”.

Ova izborna lista koju je potvrdila Republička izborna komisija ima 23 kanidadata koliko inače broji Nacionalni savet Vlaha.

Prvi na listi je strukovni menadžer iz Kaone (Kučevo) Novica Janošević, aktuelni predsednik Nacionalnog saveta Vlaha.

Kandidati za članove NSV iz opštine Majdanpek su učiteljica iz Klokočevca Ivana Đorđević i doctor opšte medicine Kruna Živaljević iz Debelog Luga.

Foto: Facebook

Iz negotinske opštine kandidovani su učiteljica Snežana Gugić i dr medicije ginekolog akušer Siniša Čelojević iz Negotina, a iz opštine Kladovo mašinski inženjer Đorđe Milenković.

Najviše kandidata iz Borskog okruga na ovoj listi je iz Bora – šest. Za članove NSV kandidovani su lekar pedijatar Letica Petrijanović iz Zlota, trgovac David Brjazović iz Šipikova, poljoprivredni tehničar Ljubiša Repeđić iz Luke, ekonomski tehničar Nelica Kurtić iz Šarbanovca, privatna preduzetnica Radmila Zajkesković iz Zlota i diplomirana inženjerka šumarstva iz Oštrelja Lidija Mihajlović.

Redovni izbori za članove nacionalnih saveta nacionalnih manjina biće sprovedeni 13. novembra ove godine.

(Tpknews.com/Danas)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Baš su banda. Ničemu ne služe a drpišu veliki novac sa leđa građana. Veća su prava imali Vlasi dok nisu imali ove bolesnike nego sad. To je naprednjačko – socijalistički kartel

  2. Ne bih glasao za naprednjačko govedo iz Kaone nikada. Upropastio je Kučevo a i istočnu Srbiju, nafatirao se para i nije mu dosta. Sram ga bilo

  3. Kakav li je mentalni sklop tih ljudi koji podržavaju strukovnog menadžera iz Kaone koji je školu završio i skupštinskoj sali zajedno sa bivšom suprugom a pre toga su oboje bili kv radnici.

  4. Napredna bagra bolesnih radikala, krije se iza tz. saveta vlaha, koristoljubitelja državne kase, stidim se što sam savremenik ove bande, ovog perioda ludila vučedolaca i njihovih kolaca.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker