HOROR U NEMAČKOJ: Srbin “mercedesom” pokosio svoju bivšu ženu Turkinju (19) i bebu

Devojka (19) i dete (1) teško su povređeni u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju rano ujutru u Duizburgu u Nemačkoj.

Screenshot/Twitter

Naime, na njih je mladić (26) srpske nacionalnosti naleteo svojim srebrnim “mercedesom” kad je izleteo na trotoar, a potom se bez kočenja zakucao u kuću udaljenu svega par metara od mesta jezive nesreće.

Prema pisanju nemačkog lista “Bild”, ono što je u početku izgledalo kao strašna nesreća policija je klasifikovala kao ciljani napad. Na mestu zločina prikazana je slika razaranja. “Mercedes” C-klase je bio zaglavljen u skelama oko kuće, a krv žrtava na vratima garaže ispred automobila.

KOMŠIJA ČUO JAK PRASAK

Jedan komšija je čuo jak prasak, odmah je pogledao kroz prozor i video strašnu dramu, a potom je komšinica izletela na ulicu kako bi pomogla povređenoj devojci i bebi.

– Žena i dete nepomično su ležali na zemlji. Odmah sam istrčala da pomognem bebi i ženi. Kada sam izašla, vozač je izašao i napao ženu koja je ležala bespomoćna i krvarila na zemlji. Vozač ju je gušio, a potom ga je komšija odvukao i prikovao za zemlju dok nije došla policija. Majka i beba su veoma teško povređene i žena je morala da bude reanimirana ovde ispred garaže. To je tako strašno, toliko se nadam da će beba preživeti – rekla je komšinica.

Kako prenose tamošnji mediji, veruje se da su vozač srpske nacionalnosti i mlada devojka bili u vezi. Međutim, zašto je tačno vozač iz Srbije hteo da ubije svoju bivšu ženu, koja je Turkinja, i dalje je potpuno nejasno.

– Porodica je živela u kući oko šest meseci. Pre nekoliko dana sreo sam ženu sa koferima u hodniku, želela je da se odvoji od muža – rekao je jedan komšija za “Bild”.

Kako se pretpostavlja, prethodno je došlo do tuče na mestu zločina, a onda je situacija potpuno eskalirala.

Nakon jezive nesreće zatražen je spasilački helikopter, ali nije bio potreban. Hitna pomoć je teško povređene odvezla na kliniku. Prema informacijama Bild-a, stanje majke je izuzetno kritično.

Policija sada istražuje tačnu pozadinu. Vozač je uhapšen i brani se ćutanjem.

(Tpknews.com/Bild)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker