SAOBRAĆAJKA NA SVETOG ILIJU: “Fijatom Seicento” pokosio bicikliste u Topolovniku! (FOTO)

U sredu, na Svetog Iliju, oko pola deset uveče, u mestu Topolovnik, opština Veliko Gradište, desila se saobraćajna nesreća u kojoj su dve osobe zadobile lakše telesne povrede.

Mesto nesreće

To veče M.D. (42) iz mesta Kurjače, opština Veliko Gradište, koji se kretao svojim “Fijatom Seicento” iz pravca Velikog Gradišta ka Požarevcu udario je u dvoje biciklista, koji su se bez propisne signalizacije na biciklima i bez prsluka kretalali istom stranom puta. Usled udara automobila lakše telesne povrede zadobili su Iva Milovanović (33) i Milan Stokić, i kojima je nakon ukazane prve pomoći na licu mesta lekara hitne pomoći koji su ne mestu saobraćajna nesreće stigli za desetak minuta nakon primljenog poziva meštana prebačeni su u deset časova u Dom zdravlja u Velikom Gradištu.

Iva Milovanović (33) iz Topolovnika zadobio je lakše telesne povrede glave, posekotinu desnog uva i povredu desnog ramena, jer je prilikom zadobijenog udarca i pada sa bicikle udario ramenom u znak, dok su Milanu Stokiću  povređene ruke, noga i glava.

Iva Milovanović

Alko testom koji je urađen na licu mesta utvrđeno je da vozač “Fijat Seicenta” nije imao alkohola u krvi, pa je svim učesnicima u saobraćajnoj nesreći uzeta krv na analizu.

Prema priči Milana Stokića vozač “Fijat Seicenta” M.D. (42) tvrdi da ih uopšte nije video sve dok ih nije udario. – Ja i Iva kretali smo se iz pravca Velikog Gradišta, i išli smo ka centru sela. M.D. (42) koji je autom prvo udario u moju biciklu i od zadobijenog udarca ja sam pao na haubu njegovog auta, gde sam povredio glavu. Kada je prikočio ja sam sa haube poleteo i pao na Ivu, koji je tada izgubio kontrolu nad njegovom biciklom i prilikom pada udario glavom i ramenom u postavljeni znak -, ispričao nam je Milan.

Milan Stokić

Kako smo saznali iz policijske uprave u Požarevcu, ni jedan ni drugi biciklista nisu imali propisnu signalizaciju na svojim biciklama, niti svetleće prsluke, da bi mogli da se kreću sa biciklima u večernjim časovima. Takođe kretali su se i pogrešnom stranom puta.

TPKNEWS/M. Lalić

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker