UŽAS U ITALIJI: Šiptarska porodica Srpkinju (22) podvodili, tukli i držali je kao robinju (VIDEO)

Državljanka Srbije (22) izvukla se na nesvakidašnji način iz kandži ropstva i prisilne prostitucije u Italiji. Nju je preko Fejsbuka mladić (19) namamio u Italiju obećavši joj brak, a zatim je za nju počeo horor! Nesrećnica se danima namerno trovala deterdžentom, nadajući se da će tako završiti u bolnici i spasti se iz pakla!

Screenshot

Devojka iz Srbije, koja potiče iz siromašne porodice, preko Fejsbuka je upoznala muškarca (19) iz italijanskog grada Pjanoro Vekio. Oni su se duže vreme dopisivali, a onda je od njega stigla i bračna ponuda. Poslao joj je 400 evra za put i, uprkos protivljenju porodice, ona su uputila u Italiju misleći da je pronašla ljubav svog života. Umesto toga, dočekao ju je pakao.

– Umesto braka i venčanja, nju je muškarac s kojim se dopisivala, zajedno sa svojom porodicom pretvorio u robinju i prisiljavao je na prostituciju. Davali su joj obrok jednom dnevno i ostavljali joj šest cigareta – navodi italijanski portal gazettadibologna.it i dodaje još mučnije detalje:

– Odmah po dolasku oduzeli su joj pasoš i telefon, a zatim je primorana da radi sve kućne poslove. Tukli su je neprestano i ponižavali. Terali su je da prosi. Bila je pod stalnim nadzorom, pa čak i kada je išla u toalet. Nije smela da napušta kuću. Rekli su joj da im duguje 400 evra i da će to morati da odradi tako što će se prostituisati za njih.

Posle mesec dana pakla, hrabra devojka došla je na ideju kako da se izvuče iz agonije koju je preživljavala svaki dan 24 sata.

– Danima je pila deterdžent i za 15 dana je izgubila čak 30 kilograma! Nadala se da će završiti u bolnici i tako se spasti ropstva. Tako je i bilo. Kada je hospitalizovana, sve je ispričala lekarima, a oni su obavestili policiju. Istog trenutka cela porodica koja ju je držala u ropstvu uhapšena je – navode italijanski mediji.

Uhapšeni su majka i njeno dvoje starije dece, svi sa Kosova, i njen partner, rumunski državljanin. Lisice su stavljene F. B. (37), R. M. (22), M. M. (19) i C. M. (36). Oni se terete za kidnapovanje, porobljavanje devojke, prisilnu prostituciju i prosjačenje.

MISLILI DA IMA KORONU, PA POZVALI HITNU

Njeni mučitelji su sami pozvali Hitnu pomoć jer ih je uplašila pomisao da devojka ima koronavirus.

– Porodica je pozvala Hitnu jer je devojka zbog otrova imala groznicu. Uspaničili su se jer su mislili da je zaražena koronom. Čim je primljena u bolnicu, smogla je snage da ispriča kroz šta je prolazila. Za nekoliko sati njena priča se pokazala kao tačna – navodi ilrestodelcarlino.it.

PREBAČENA U SIGURNU KUĆU

Uhapšenima je određen pritvor, a dvoje maloletne dece ove porodice prebačeno je u instituciju za maloletnike u Bolonji. Nesrećna devojka je posle bolničkog lečenja prebačena u sigurnu kuću.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker