SKANDAL U BORU: Rulja ljudi kamenovala policijsku stanicu jer su im uhapsili drugove!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su četiri osobe, među kojima jednu ženu, osumnjičene da su danas napali policijske službenike i naneli im povrede.

Borska policija privela je danas dvojicu lopova koji su krali bakar, a njihovi prijatelji, njih oko dvadesetak je došlo do PU Bor i u znak protesta počeli da gađaju zgradu kamenjem! Uhapšena su četvorica kamenovatelja.

Kamenovali policijsku stanicu u Boru

Uhapšeni su R.Z. (1974), Š.Z. (1979), S.Z. (1990) i S.Z. (1993) iz Bora, saopšteno je iz MUP-a.

Oni su sa još dvadesetak osoba došli ispred zgrade Policijske uprave u Boru u kojoj se već nalazio njihov šesnaestogodišnji rođak, koga su policajci neposredno pre, zajedno sa jednim trinaestogodišnjakom zatekli u Ulici 7. juli sa limom, za koji se sumnja da je ukraden.

Sumnja se da je Š.Z. prvo zapretio policajcu, a potom ga uhvatio za rukav i povukao, a zatim su policajca on i R.Z. više puta udarili.

Drugog policajca napao je S.Z. i pokušao da pobegne ali ga je napadnuti policajac sprečio u tome, navodi se u saopštenju.

Takođe, S.Z. se sumnjiči da je kamenicama gađala policijske službenike.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, osumnjičeni će biti sprovedeni nadležnom tužilaštvu na saslušanje.

Protiv maloletnika biće podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Dvojica povređenih policajaca prevezeni su u bolnicu u Boru, navodi se u saopšenju.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker