PRIMITIVAN I AGRESIVAN, A ZAŠTIĆEN: Nekada je bio uz Tomu Nikolića, a sada je uz ministra Nebojšu Stefanovića

Veroljub Arsić, bivši radikal i večiti poslanik koji ništa nije uradio za svoj kraj, sa manjkom obrazovanja, a viškom agresije i mnogo imovine. Nekada je bio uz Tomu Nikolića, a sada je uz ministra Nebojšu Stefanovića.

Veroljub Arsić/Foto: Screenshot Facebook

Završio je srednju Tehničku školu u Kostolcu, i nije uspeo da pribavi diplomu nekog privatnog fakulteta. Voleo je da popije malo više, a kad popije bio je sklon da pravi probleme, nije piće za svakoga.

Pre više godina, Arsić je tako u pijanom stanju vitlao pištoljem u jednoj gradskoj kafani u Požarevcu i vikao na konobara, ali javni tužilac koji je tada vodio krivični postupak protiv narodnog poslanika je odbacio prijavu zato što je veštak dijagnostikovao da je Arsić bio neuračunljiv jer je bio pijan.

U Skupštini Srbije ponaša se u njegovom prepoznatljivom maniru, bahato, agresivno i bezobzirno. Za njega je predsednik Fiskalnog saveta „takozvani stručnjak i neznalica”, a on je proteklih godina bio do grla u novčanim problemima moleći poverioce da mu ne blokiraju račun, jer je u kreditima do guše a imovina pod hipotekom.

Da podsetimo, Veroljub Arsić je u žižu javnosti dospeo 2007. godine kada je u jednom danu kupio čak tri stana u beogradskom naselju Mirijevo. Nekretnine je kupio od investitora protiv kog je kasnije pokrenuta istraga da je više puta prodavao stanove i tako oštetio građane za milionske iznose. Godinu dana ranije u istom naselju kupio je još jedan četvorosoban stan od drugog investitora osumnjičenog za isto delo.

Kada su koordinatori Zoran Milojević Zelja i Luka Petrović preuzeli požarevačke naprednjake, odvojili su žito od kukolja, Arsić sada samo greje stolicu u prvom redu i izigrava publiku na gradskom odboru SNS. Bio je u nemilici od strane tadašnjeg koordinatora Zorana Milojevića Zelje koji ga je u Kostolcu na sred ulice ispred kafea “Antik” pred svima vređao da je loš čovek i da više nikada neće biti poslanik.

Na žalost, naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću su baš potrebne ovakve ikone kao što je Arsić, bahat, osion i primitivan, jer nemaju boljeg u Požarevcu za te stvari. Zapravo, to samo govori da je on za predstojeće izbore najbolje kotirani kandidat SNS za poslanika iz Braničevskog okruga.

Pošto je Arsić poznat od ranije kao režiser mnogih političkih podvala unutar svoje partije, pre godinu dana je ubeđivao Miodraga Stepanovića koji je na vezi sa vrhom partije, da zajedno deluju i da preuzmu lokalni odbor i sklone koordinatora Luku Petrovića, ali Stepanović nije hteo da učestvuje u toj prljavoj igri.

Arsić je gledao samo svoje interese, a kao narodni poslanik ništa za grad Požarevac nije uradio, već je punio svoj džep i uvećavao imovinu.

(Tpknews.com/N.P.)

PROČITAJ I

5 Komentari

  1. Čuj bisera “koordinatori Zoran Milojević Zelja i Luka Petrović odvojili su žito od kukolja” e ovo se zove lupetanje. Nema većih kukolja od ta dva koordinatora ali su oni dođoši i naravno za prost narodi su zaštićena robna marka. Arsić nije cveća ali mi nije jasno kako neko može da kriminalac u dugovima? Svima je jasno da je Srpska napredna stranka uništila Požarevac čak i više nego SPS. O ovim vašim odvajačima žita od kukolja će pisati novine a i sudstvo će se pozabaviti sa njima nakon promena.

  2. Pa pre više godina ,mnogi se sećaju tog direktnog RTS TV prenosa iz Skupštine Srbije…. ..
    SPASAO JE CEO OVAJ SADA demografski, ekonomski,docijalno,ekološki
    IZDIŠUĆI region Istočne Srbije od njegovog sopstvenog TRSNSEVROPSKOG
    (Atlantsko okean -Crno more) ,,KORIDORA ŽIVOTA,,..Multimodalnog saobraćajnog koridora Kstok (Crnomorskog koridora) ..
    Pa uvaženi gospodin je pozvao poslanike u Skupštini ,u direktnom TV prenosu,
    DA NE GLASAJU ZA PODNETE AMANDMANE
    ZA FINANSIRANJE OVOG
    ,,KORIDORA ŽIVOTA,, IZ BUDŽETA Republike Srbije.
    I oni su ga većinski sledili, a prvi medju njima tadašnji poslanici iz Istočne Srbije…koji su se do tada,,kleli u ,,Koridor života,,…nih bar 12…😀😀😀
    .. I još je naglasio da je on baš iz tog regiona Kstočne Srbije…. i da neće da glasa za te podnete amandmane ..I nije znao ni trasu koridora pravilno da navede ..nego je u nju ,izmislio ,, Kladovo…😂😂😂
    I građani CELOG ovog regiona Istočne Srbije ostali su na to potpuno ,,GLUVONEMI,,.😀
    I…….?
    Koliko se od tada iselilo ljudi iz CELOG ovog regiona Istočne Srbije ..?
    Da li je danas ovo IZDIŠUĆI region Srbije?
    I da li su i danas 2022.g…..
    gradjani celog ovog regiona Kstočne Srbije
    takodje i dalje na kstinačin i potpuno
    ,,GLUVONEMI,,..
    ,po pitanju svog sopstvenog
    ,,KORIDORA ŽIVOTA,,..? 😀
    I TO takodje svi zamo… zar ne…,😀

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker