OČARALA DAČIĆA JEZIČKIM VEŠTINAMA: Crna Mamba nova predsednica kučevačkih socijalista

Nakon političkog samoubistva Sanje Vukojević na lokalnim i parlamentarnim izborima održanim 17. Decembra 2023. godiine, predsednik Socijalističke Partije Srbije konačno je odlučio da smeni politikantsku lešinu koja je za vreme svojih mandata načisto upropastila SPS Kučevo i razočarala mnoge simpatizere ove političke stranke.

Dačić i Crna Mamba/Foto: Screenshot

Da podsetimo, Sanja Vukojević se odrekla svog odborničkog mandata stečenog na izborima gde bi primala finansijsku nadoknadu od 10.000 dinara po sednici kao svi ostali odbornici u Skupštini opštine Kučevo da bi je Robijaš Nenad Mikić imenovao za člana opštinskog veća gde prima mesečnu nadoknadu od 35.000 dinara, tako da je i sada kada odlazi u penziju finansijski obezbedila sebe i svoje sumanute i bahate hirove do narednih izbora.

Ivica Dačić, predsednik socijalista je već duže vreme sa očiglednim gađenjem stajao uz Sanju Vukojević, iz političkog moranja, dok je na fotografiji iz kabineta Branka Ružića osmeh na licu od uva do uva kao i robijašu Mikiću zbog promašaja istorije školstva u opštini Kučevo kada je Mikić dogovorio da se otvori istureno odeljenje šumarske škole u Kučevu čime je ostvario svoje dečačke snove jer je u Kraljevu mnogo patio za mamom.

Sada kada je izvesno da je Sanja Vukojević politički pokopana tri metra ispod zemlje, Ivici Dačiću se razvukao osmeh na licu uz buduću predsednicu opštinskog odbora SPS Kučevo Tanju Dimić, poznatiju kao Crna Mamba zbog svojih jezičkih veština.

Ružić, Vukojević i Mikić/Foto: Screenshot

Socijalisti Kučeva su sada dobili jednu sasvim novu perspektivu i mogućnost da Crna Mamba podmladi kadar metuzalema koji trenutno čine opštinski odbor SPS Kučevo,

Sanja Vukojević je najzad uklonjena sa političke scene Kučeva okaljana, obesčašćena i srozana na nivo ispod čuvene “Ćukinice” Lide Jović.

(Dopisnik tpknews.com iz Kučeva N. J.)

PROČITAJ I

8 Komentari

  1. Kakve to “jezičke veštine” ima ta Crna Mamba? Da li je očarala Dačića, kao što je već zaboravljena Monika Levinski, očarala Bila Klintona?

  2. Molim da se ne vredjaju gospoda robijasi nazivanjem Mikica tim imenom. On je cinkaros te molim redakciju da pravovremeno ispravi tekst. Hvala

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker