NAKON PISANJA TPKNEWS: Uhapšen pedofil iz Golupca koji je na Fejsbuku slao jezive poruke devojčici (12)

Predator Dragan Lazić (41) iz Dobre kod Golupca uhapšen je zbog sumnje da je na društvenoj mreži Fejsbuk maloletnim devojčicama slao poruke neprimerenog sadržaja.

Screenshot Facebook

Nakon što je “TPKNEWS” objavio uznemirujući razgovor devojčice (12) sa pedofilom predatorom koji joj je slao poruke neprimerenog sadržaja, Odeljenja za suzbijanje visokotehnološkog kriminala, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za borbu protiv visokotehnološkog kriminala Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su pedofila s fejsbuka Dragana Lazića (41) iz Dobre kod Golupca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje.

Naime, kako smo objavili, u fejsbuk grupi “Stop pedofiliji” objavljena je stravična prepiska sa predatorom, on je devojčici od 12 godina slao poruke u kojima je pita da li voli da priča o s*ksu i da li bi želela da je on nauči.

Screenshot Facebook

– Zdravo lepotice, je l’ bi se dopisivala? Šta radiš mačkice? Meni ne smeta što imaš 12 godina, a je l’ znaš da čuvaš tajnu? Je l’ nećeš da raskineš ako ti kažem koliko imam godina? Slikaj se gola, da se vidi lice, grudi i pa i da te pitam da li bi mi pua k***c? – samo su neke od stravičnih poruka koje je ovaj manijak slao navodnoj devojčici iz Kraljeva.

Pedofil je navodnu učenicu šestog razreda vrbovao i zvao da se vide.

RASKRINKAN PEDOFIL: Muškarac (41) iz Dobre kod Golupca slao gnusne poruke devojčici (12) (FOTO)

Iako je devojčica napisala da ima 12 godina, manijak je nastavio da joj šalje poruke s*ksualne sadržine. Devojčica mu je potom tražila da stavi prst na bradu, da mu se vidi celo lice i tako se slika, a on je to najpre odbijao plašeći se da će ga prijaviti.

Screenshot Facebook

Inače, sumnja se da je ovaj manijak u dužem vremenskom periodu maloletnim ženskim osobama putem društvene mreže Fejsbuk slao poruke neprimerene sadržine.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker