PRAVDA JE SPORA, ALI DOSTIŽNA: “Da li ste se bar jednom zapitali dragi sugrađani gde se nalazi Vaš Požarevljanin”

“Posle dve godine suđenja na Višem sudu u Beogradu, zbog navodnog uznemiravanja službenih lica koji su radili svoj posao ali po nalogu nadređenih, sada bivših policajaca PU Požarevac, ja sam danas dobio oslobađajuću presudu” kaže za TPKNEWS Zlatko Đorđević iz Požarevca.

Foto: Privatna arhiva/Screenshot

Njegovu ispovest objavljujemo u celosti:

– 21.07.2020. godine, CZ u Beogradu, Bačvanska 14. Na današnji dan…Da li ste se ijednog trenutka zapitali dragi sugrađani gde se nalazi Vaš Požarevljanin. Bio je tu negde sa Vama svaki dan, vukao Vufer za sobom, zastavu Srbije ponosno nosio i koračao gradovima Srbije…Pokušavao još tada da Vam otvori oči koje su Vam davno zatvorili.

Da dok ste Vi bili pod suncem slobode, šetkali i putovali na more tada…Vaš Požarevljanin je gulio robiju i to kakvu. Tog trenutka kada su me inspektori Beogradskog MUP-a, njih 12 zaustavili kod fontane na Terazijama u filmskoj akciji u 00:45 sati,15.07.2020. godine, gde mi dolazeći inspektori-poslušnici režima iz Požarevca stavljaju lisice kao da sam “terorista” i sve ostalo što je usledilo…ćelija, istraga, brz proces…javni tužilac-bagra poslušnička na Višem sudu, Palata pravde u Beogradu, zatvor, ponižavanje, povređivanje svakako…”ćelija” u koju su me na nuli bacili sa narkomanima i jednom mladom Surčinskom barabom (tzv. kriminalac, sam se prozvao) će mi naravno ostati urezana u sećanje do kraja života.

Na današnji dan baš u ovo vreme, dobro se sećam svega, negde posle ručka…bio sam na gornjem krevetu ispod samog prozora. Da, dragi sugrađani nedostatak vazduha je ono što sam pokušao od prvog sekunda otkloniti jer u rupi u kojoj sam bio naredna tri meseca (premeštan iz ćelije u ćeliju da bi mi zatvorili usta što im nikako nije polazilo za rukom) je svima samo “vazduh” bio potreban. Vi ste ga imali na pretek, naravno. A ja sam se tada borio i izborio za jednu pastu za zube, četkicu, plastični brijač, grickalicu, sapun, malo šampona…

Smradovi jedni…svi Vi, ja se nisam borio i izlazio na ulicu zbog sebe, svakako. Bio sam zbog SVE NAŠE DECE i dan danas ostao dosledan svim svojim srcem…ponosno, časno bez trunke kajanja, bilo čega iako nemam možda prokleti novac, iako sam Vam u očima drugačiji.

Ja sada svima Vama kažem!

Izneverili ste me…prodali ste sebe, svoju porodicu, svoju decu. Zašto, zbog čega? Da li ste srećni dok Vam gazda privatnik dašće za vratom. Da li Vam je lepo što i sada ne možete mnogi od Vas da obezbedite sve ono što bi i sami voleli da samo Vaše dete ima, da li ste postali imuni na dečiji plač, glad, bolest…Aloooo bre osvestite se dok još ima vremena jer sve ovo može da se okonča mnogo brzo ako smo složni, samo tako i nikako drugačije.

Zlatko Đorđević/Foto: Facebook

Znam da će biti mnogo jajara koji će sve ovo čitati i naravno bungica-ribica iz barica (barice su JP) pa ih sve lepo pozdravljam i kažem im da mogu da mi se napuše kur.. i to samo ako im dozvolim. Samo Vas posmatram “gospodo”…svaki dan naravno i svi ste mi tako jadni, potčinjeni i ružni. Mali će zatvori biti za sve Vas “gospodo”! – zavšio je ispovest za TPKNEWS Zlatko Đorđević.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker