POTVRĐENO PROŠLOGODIŠNJE PISANJE TPKNEWS! Nebojša Stefanović u velikoj tajnosti posetio Petrovac na Mlavi

U subotu 12. marta 2022. godine Petrovac na Mlavi krišom je posetio bivši ministar policije i samozvani doktor nauka Nebojša Stefanović koga je sačekala samo nekolicina opštinskih funkcionera.

Foto: Screenshor/Rtv Mlava/Facebook

Kako je TPKNEWS već pisao, petrovačko naprednjačko opštinsko rukovodstvo se još ranije odlučilo da u sukobu Vučića i Stefanovića podrži manje zlo, kako su procenili, jer se očekuje da po padu režima Aleksandra Vučića Stefanović bude svedok saradnik protiv bivšeg šefa, a sadašnjeg predsednika.

Ne baš previše inteligentni petrovački naprednjaci se u tom slučaju i pri takvom razvoju događaja nadaju svojevrsnom pomilovanju od strane nove vlasti jer su se, jel’te, na vreme odlučili za stranu budućeg pokajnika!

Međutim, očekivanja da će sva nameštanja tendera, pranje novca i ostale malverzacije u opštini Petrovac na Mlavi proći nekažnjeno, graniče se sa naučnom fantastikom. Bliži se dan kada će neki vlastodršci iz Petrovca na Mlavi konačno završiti u požarevačkoj Zabeli.

Da sve ovo nisu prazne fraze svedoči i poslednji izveštaj nezavisnog revizora koji je u opštini Petrovac otkrio brojne finansijske nameštaljke, protivzakonito trošenje novca iz budžeta i kriminalne radnje.

TPKNEWS iz pouzdanih izvora, od insajdera iz samog vrha SNS Petrovac na Mlavi, saznaje da je osnovni razlog posete Stefanovića Petrovcu donošenje novca iz crnih fondova za kupovinu glasova na izborima zakazanim za 3. april tekuće godine.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker