PREKRŠIO POLICIJSKI ČAS: Policajac u Beogradu brutalno šamara privedenog muškarca (VIDEO)

Društvenim mrežama se širi snimak na kojem se vidi kako pripadnik MUP-a šamara muškarca koji se nalazi u vozilu policije.

Pomoćnik ministra i načelnika Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Dragan Kujundžić rekao je danas povodom snimka koji kruži društvenim mrežama, a na kome se vidi da policijski službenik zadaje više udaraca privedenom muškarcu, da će slučaj biti ispitan.

„Sektor unutrašnje kontrole detaljno će ispitati postupanje policijskog službenika prema četrdesettrogodišnjem muškarcu koji je danas uhapšen na Vračaru, jer je prekršio meru zabrane kretanja“, rekao je Kujundžić. Kujundžić.

Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, a ne kome se vidi da policijski službenik zadaje više udaraca privedenom muškarcu, Sektor unutrašnjih kontrole preduzeće sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i proveriti postupanje pripadnika policije, a o svemu će biti obavešteno i nadležno tužilaštvo“.

MUP: Preduzećemo neophodne mere

Povodom napada na privedenog, oglasio se i ministar policije Nebojša Stefanović, na svom Tviter nalogu.

– Snimak koji se pojavio na društvenim mrežama, na kome se vidi nedolično ponašanje policijskog službenika, nije slika policije kakvu želimo. Tražio sam od Sektora unutrašnje kontrole da detaljno ispita postupanje policijskog službenika, rekao je Stefanović.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker