PREDSTAVLJA SVOJU PONUDU: Turistička organizacija Velikog Gradišta na sajmu za seniore u Beču

Na sajmu za seniore u Beču koji se održva od 23. do 26. oktobra u hali A centralnog sajma Messe Wien, u saradnji sa turističkom agencijom Pincum, Turistička organizacija opštine Veliko Gradište predstavlja svoju bogatu ponudu.

Foto: Promo

Na štandu se prezentuje katalog agencije sa turističkom rutom Istočne Srbije koja traje nedelju dana, i koja se već godinu dana realizuje kroz dolazak Austrijskih državljana u stalnim turama od maja do oktobra.

Početna tačka svih obilazaka je Srebrno jezero, gde su turisti smešteni u luksuznom apartmanskom smeštaju. Obilasci uključuju Ramsku i Golubačku tvrđavu, manastire Nimnik i Tumane, arheološka nalazišta Viminacijum i Lepenski Vir kao i gradove Beograd, Vršac, Požarevac i Veliko Gradište. Turistička organizacija znatiželjnim posetiocima, kroz katalog i film, prezentuje bogatu turističku ponudu koja uključuje dobru infrastrukturnu opremljenost, smeštajne kapacitete, sportske terene, plaže, akva park, turističke brodove, restorane, kulturno istorijske spomenike i verske objekte – Ramsku tvrđavu i manastir Nimnik, Narodni muzej u Velikom Gradištu, zadužbinu Pigozu i slikovite zgrade na Žitnom trgu, gradski park, Evropske biciklističke staze, Evropsku magistralu – Dunav, poljoprivredna gazdinstva, kao i najlepše manifestacije u opštini Veliko Gradište.

Foto: Promo

Posetioci na sajam dolaze iz cele Austrije. Istočna Srbija je nova turistička ponuda na tržištu Austrije, a agencija sklapa predugovore sa velikim brojem zainteresovanih posetioca.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker