STANARI PODNELI KRIVIČNU PRIJAVU: Laža i paralaža profesionalne upravnice u Požarevcu

Milica Đorđević iz Požarevca, licencirani upravnik, 09. marta 2022. godine postavljena je za profesionalnog upravnika SZ Bojane Prvulović 17. po Rešenju gradske Uprave, Odeljenja za imovinsko-pravne poslove Požarevac, da bi nakon toga, 18. aprila 2022.godine, navedeno Rešenje stavljeno je van snage iz razlog neispunjavanja uslova iz donetog Rešenja.

Milica Đorđević/Foto: M.J.

Naime, Milica Đorđević je 05. aprila 2022. godine ispostavila pojedinačne račune stanarima na ime investicionog održavanja, tekućeg održavanja, upravljanja lifta i higijene i to pre isteka meseca, tj. da se uplata izvrši unapred, pre izvršenih usluga.

– Imenovana je održala sastanak sa „stanarom zgrade“ A. Ž. sa dnevnim redom – Promena profesionalnog upravnika Saše Isakovića i izbor novog, Odluka o izboru pravnog lica za održavanje SZ i o visini i načinu plaćanja obaveza prema stambenoj zajednici. U potpisu sastanak sazvao „stanar zgrade“ A. Ž. a sastanku je prisustvovala imenovana, ali na pitanje stanara u kom svojstvu jer je ona razrešena 18. aprila 2022. godine, samo se smejala i na svoj način ubeđivala „stanara zgrade“ da sastanak održi na nezadovoljstva mnogih stanara – navode za TPKNEWS nezadovoljni stanari.

Zanimljivo je da je Milica Đorđević 06. maja 2022. godine ispostavila unapred račun za mesec maj za neizvršene usluge iako je u tom periodu profesionalni upravnik bio Saša Isaković.

S obzirom da je 27. maja 2022. godine pozivala stanare iste zgrade preteći im, da će ona u ponedeljak biti postavljena ponovo za upravnika zgrade i da sa punim pravom može da ispostavlja račune, jer stanari zgrade ne znaju ništa iako su nepismeni, jer nisu videli da ona nije stavila svoje usluge upravljanja i za higijenu, stanari zgrade su zbog sumnje u prevaru podneli krivičnu prijavu.

Stanari zgrade, kao i građani Požarevca koji trpe teror ove neprofesionalne upravnice pitaju se ko stoji iza Milice Đorđević. Ako se ispostavi da Milica Đorđević bude postavljena u ponedeljak 30. maja 2022. godine ponovo za profesionalnog upravnika, mnogima će odgovor na ovo pitanje biti jasan.

Takođe, registratorka Jovana Jurišić je redovno obaveštava o svim događanjima o svim stambenim zajednicama, radeći takođe svoj posao neprofesionalno.

REKLAMACIJE ZA ISPRAVNOST RAČUNA

Milica je na pojedinačne račune koje je izdala stanarima kao kontakt navela broj telefona na koji se našoj redakciji javila žena koja nam je objasnila da sa Milicom više ne sarađuje i da je ona njen bivši knjigovođa i da se njen broj na računima, verovatno, slučajno našao.

(Tpknews.com/M.J.)

PROČITAJ I

11 Komentari

  1. Većina “profesionalnih upravnika” u Požarevacu su pripadnici SNS kriminalnog kartela i protivustavno i nezakonito su doslovno preuzeli upravljanje zgradom!
    Pored toga,”profesionalnih upravnici” se doslovno iživljavaju nad stanarima zgrada,preteći izvršiteljima i slične gluposti!
    Svaki sastanak skupštine stanara u svakoj zgradi se održava bez adekvatnog kvoruma,a svaka odluka nema adekvatnu potrebnu većinu!
    U skoro svakoj zgradi u Požarevacu na nezakonit način “Pidra” postavlja “upravnike-botove”,vrši “čišćenje” zgrade,”održava” zgradu i slične radnje,a sve na materijalnu i finansijsku štetu stanara,sve se radi bez tendera,bez ikakvog reda i van zakona!
    Povrh svega, “kompanija Pidra” još i nezakonito određuje koliko će biti plaćen njihov “peofesionalni upravnik”,što su teška krivična dela iznude,ucene, lažnog predstavljanja, falsifikovanje službene dokumentacije, prevara,uzajamno poreza i organizovanje kriminalne grupe!
    Sve što rade Pidrini “profesionalni upravnici” su teška krivična dela i još sva njihova delovanja su protivustavna!!!
    A,na sve te činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse vlasnika kompanije “Pidra”,kao i sve njegove “profesionalne upravnike”!!!
    Da li je potrebno naglasiti da većina ženskih osoba,koje čiste po zgradama nisu prijavljene,nemaju regulisan radni odnos,rade za plate od 20 – 25 hiljada dinara!?!
    A,gradske i republičke inspekcije ćute i prave se mrtve,umesto da postupaju po službenoj dužnosti i prekontrolišu poslovanje kompanije “Pidra” i adekvatno ga sankcionišu!?!
    Ali svi normalni građani Požarevca znaju da je gradska uprava leglo korupcije,kriminala i nemorala!??
    POBUNA DO SLOBODE!!!

    1. Milica je profi upravnica u zgradi u ulici Jovana Šerbanovića 15 u Požarevcu, jedino za šta se brine je kako da se uradi nadogradnja iste i utali se sa nekim izvodjačem

  2. Ona to radi godinama, unapred se placa i to je nezakonito. Kada ne platite ona to vodi kao DUG. Zasto i kako, e pa zato sto je u ovoj drzavi sve dozvoljeno!

  3. Ista ako ne i gora situacija je u Kučevu. SNS kartel je i ovde pustio svoje pipke a bahati i nevaspitani upravnici to koriste pa se iživljavaju nad stanarima. Najgore je što sav novac stanara ide za njihove nadoknade a ne rade ništa

    1. Stanari treba da shvate da su oni poslodavci a upravnik zgrade je njihov radnik koga oni plaćaju i da stvari postave na svoje mesto.

  4. Eh kad bi gradjani znali sta sve placa direktor vodovoda preko fiktivnih racuna, smrzli bi se. Ova upravnica je mala maca za njega a tolika prasina se digla

  5. Gospođa je poslala majski račun bez usluga unapred ali je trebala da produži rok plačanja za 12 dana. I poreska uprava unapred šalje račune.

  6. Upravnica nije fakturisala usluge već ono što stanari mora da uplate u maju. Radila je unapred kao i poreska uprava. Pogrešila je što rok plačanja nije produžila za 12 dana.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker