SRBIN PAO U TRSTU: Uhapšen džeparoš iz autobusa!

Karabinjeri su u Trstu, 13. septembra, ujutru, uhapsili 58-godišnjaka K.G. srpske nacionalnosti, zbog džeparenja u autobusu koji se kretao na liniji 5.

Nakon nedavnih prijavljenih slučajeva džeparenja u gradskim autobusima u Trstu, policija je organizovala niz akcija sa ciljem suzbijanja ovog fenomena.

U sredu ujutro, 13. septembra, tokom jednog od ovih akcija, karabinjeri u civilu koji su se pretvarali da su obični putnici u autobusu koji se kretao na linija 5. Oko 11:30 časova, spazili su, na trgu Perugino, čoveka koji je sumnjivo posmatrao torbe putnika. Karabinjeri u civilu koji su pratili Srbina u autobusu primetili su da je pokušavao da, sa spretnošću, u više navrata ukrade novčanike iz torbi putnika.

Karabinjeri da bi ga sprečili da uspe u svojim namerama, blokirala su Srbina i izneli iz autobusa. Nakon pretresa, utvrđeno je da K.G. kod sebe poseduje lične stvari trećih lica, koje su ukrađene prethodnih dana.

Karabinjeri su Srbina odmah odveli u policijsku stanicu radi daljeg ispitivanja, gde su sanali da je K.G. (58) već ima sudski nalog za pritvor koji je izdat od strane sudije Suda u Trstu 25. avgusta, zbog džeparenja koje je počinjeno u javnom prevozu 17. avgusta.

Srbin će sada odgovoriti za obe krađe, koji je nakon saslušanja prebačen nu zatvor.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker