POBEDA! Oslobođen junak koji je prevaspitao SNS huligane i zaustavio bager

Predsednik stranke “Zajedno za Srbiju” Nebojša Zelenović potvrdio je da je Dragan Milovanović Crni – čovek koji je u subotu zaustavio bager na protestima Šapcu pušten iz pritvora i nalazi se na slobodi. On je nakon saslušanja i dva dana provedena u pritvoru pušten da se brani sa slobode.

Screenshot

Zelenović je na svom Fejsbuk nalogu napisao:

“Pobeda! Junak je na slobodi! Dragan Milovanović Crni je pušten da se brani sa slobode! Zahvaljujemo se svim slobodoumnim građanima koji su u ova dva teška dana izdržali i izborili se za pravdu! Odbranićemo crnog i svakog ko se bori protiv nepravde!”

Podsetimo, sinoć, na protestu ispred Gradske uprave u Šapcu sinoć se okupilo oko 200 građana tražeći da se oslobodi Dragan Milovanović Crni – hrabri čovek koji je zaustavio bageristu koji je nasrnuo na građane tokom subotnjeg protesta.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Vučić kaže da je bagerista krenuo na posao a huligani su mu preprečili put i uskratiti njegovo ustavno da se kreće slobodno. Nije nam jasno zašto je na posao krenuo u društvu batinaša naoružanih motkama? Toliko o poštenom Vučiću

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker