SAOBRAĆAJKA SA SMRTNIM ISHODOM: „Opel-Astrom“ usmrtio poznatog gradištanskog advokata!

U nedelju, oko 15 časova, u ulici Boška Vrebalova u Velikom Gradištu došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je život izgubio poznati gradištanski advokat u penziji, Đuro Bilbija (67).

Stadali pešak ilustracija

On je tog kobnog dana pomenutom uliciom išao desnom stranom van kolovoznog puta iz pravca Požarevca, kada je na njega naleteo automobil marke „Opel-Astra, koji se kretao istim smerom. Vozač „Astre“ Miodrag Cvejić (52) iz Prištine, sa prebivališten u Velikom Gradištu, je iz neutvrđenih razloga malo skrenuo sa puta i desnom stranom svoga vozila udario pešaka, nabacivši ga na haubu.

Hitna pomoć i policija veoma brzo su stigli na lice mesta, ali nesretnom advokatu nisu mogli da pomognu, jer je od siline udarca izdahnuo na licu mesta. Policija je uradila uviđaj i utvrdila alkotestom da je vozač imao 0,67 promila alkohola u krvi. On je po nalogu tužilaštva u Velikom Gradištu uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 časova. Nakon isteka zadržvanje predat je tužilaštvu, gde je u utorak saslušan. Nakon saslušanja podneta je protiv vozača krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo: teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i pokrenuta je istraga. Tokom istrage uradiće se razna veštačanja, saslušati svedoci i pročitati obdukcioni nalaz.

Žitelji ovog malog mesta na obali Dunava šokirani su stradanjem poznatog advokata i očekuju da se rasvetle sve okolnosti kako je stradao, a krivac da se adekvatno kazni.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker