POČELO SUĐENJE SILEDŽIJI IZ PETROVCA: Nemanja je kukavički prebio dve devojke ispred noćnog kluba

U Prekršajnom sudu u Petrovcu na Mlavi, u ponedeljak je počelo suđenje siledžiji, Nemanji Titijevskom (25) iz Petrovca na Mlavi, koji se tereti da je pretukao dve devojke i bivšeg dečka jedne od devojaka ispred noćnog kluba 64 u Petrovcu na Mlavi.

Foto: Screenshot/Facebook

Nemanja Titijevski (25), je u nedelju ujutru 22. septembra, oko 1 sat iza ponoći, nakon što su ga devojke odbile jer je bio pijan i izašle van iz noćnog kluba, krenuo za devojkama i glavom udario jednu od njih koja je pala kao pokošena na zemlju, a onda udario i njenu prijateljicu pesnicom u lice i pobegao, jer je u međuvremenu stigla policija.

U međuvremenu, u odbranu deviojaka priskočio je Stefan Milošević iz Ćovdina, bivši dečko jedne od devojaka, koji je Nemanju sustigao na samom izlazu iz lokala. Titijevski nakon što ga je Stefan sustigao i pokušao da smiri, ko od brega odvaljen, nasrnuo je na njega i brutalno ga je pesničio ispred samog lokala.

Nemanja Titijevski (25) se, nakon objavljenog članka na našem portalu, istog dana uz pratnju roditelja, predao policiji. Nakon date izjave u policiji, on je uz pratnju roditelja kao što se predao, tako i pušten kući.

Inače, Nemanja Titijevski umesto da se tereti za krivično delo nasilničkog ponašanja, protiv njega se vodi prekršajni postupak na osnovu kršenja člana 6, stava 3 Zakona o javnom redu i miru – vršenja nasilja nad drugim.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker