“NISAM LOPOV, ALI VOLIM MLADE ĐEVOJKE”: Zašto posle šest godina golubačko-crnogorski raspop okuplja zborove građana

Zašto posle punih šest godina predsednik opštine Golubac, raspop crnogorski Nebojša Mijović, okuplja zborove građana, po mesnim zajednicama u kojima duguje pare?

Golubačko-crnogorski raspop Nebojša Mijović/Foto: Screenshot YouTube

Naime, kako nam prenosi Insajder Mile Sova, pre per dana, Mijović je takav skup održao u selu Krivača gde je obećao 200 dinara po kvadratnom metru za oduzeto zemljište meštanima za potrebe izgradnje vetroparka Krivača, a skup je počeo rečima da “On nije lopov. Ali da voli mlade đevojke”.

Inače, izvođač radova, kompanija Ivicom Energy Žagubica, koja je u vlasništvu austrijskog Ivicom Holding GmbH, novac koji je obećan za oduzeto zemljište, još pre šest godina je uplatio celokupnu sumu na račun opštine Golubac, a crnogorski raspop Mijović iskoristio je taj novac za izgradnju svoje vile u Golupcu.

Novi zbor je u pripremi za danas, ponedeljak 31. oktobar 2022. u selu Snegotin. Znate, to je ono selo gde je Mijović javno pozvao građane da sakupe novac i naprave privatnu pogodbu sa Neimar putem, oko asvaltiranja.

Na pitanje pojedinih meštana Krivače zašto to oni da rade? Mijovićev odgovor je bio da bi izbegli plaćanje poreza. Pošto je po zakonu o Budžetu opština bila u obavezi, da oštećene građane isplati u roku od 30 dana od dana uplate novca.

Sada je već prošlo šest punih godina. Gde je kamata? Gde je izgubljena, devalvirana vrednost 200 dinara po kvadratnom metru? To je bila pogodna pre pandemije korone, pre početka rata. Sada je sve mnogo skuplje. Jedino izgleda da Mijović nema cenu.

(Tpknews.com/M.S.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Trebao je narod da uzme motke u šake a ne sa lopovom da razgovara. Ovako on ispade pametan a narod glup.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker