NAPREDNO: Prave džungle su lepe, ali ona u dvorištu osnovne škole u Melnici je ružna! (FOTO)

U dvorištu osnovne škole Branko Radičević u Melnici, nastala je ružna džungla!

Foto: Privatna arhiva

Žalostan je ovakav prizor za 21. vek, a još je žalosnija činjenica da ovakvih zapuštenih delova ima sve više u opštini Petrovac na Mlavi.

Redakciji “TPKNEWS” požalili su se par meštana Melnice, koji su nam dostavili slike i rekli:

“Već duže vreme pričamo o košenju trave oko škole i iznad ograde. Međutim, niko ništa ne preduzima po tom pitanju, Kako glavonje kažu to nije u ničijoj nadležnosti. Pokose ispred škole, zamažu nam oči, i ništa više. Celo leto pasle su ovce travu po dvorištu škole… sada ovako izgleda iza trepezarije i ograde sa gornje strane ispred zgrade koja isto pripada školi… ista priča korov nepitaj… kada predložimo da se organizuje radna akcija da se to pokosi, direktor tvrdi da ne možemo to da radimo iz bezbednosnih razloga jer je to škola, a pomoćni radnici kažu da to nije njihov posao”, ispričao nam je jedan od roditelja dece koja idu u ovoj školi.

Foto: Privatna arhiva

Za vreme školske godine, u dvorištu ove škole u Melnici boravi dosta deteta. Ako ovako ostane biće dobro jer problem će nastati tek kada zmije, tigrovi, jaguari i slične opasne životinje budu iskakale i napadale nedužnu decu zbog trenutne situacije!

Ps. Komunalna inespekcijo, radite svoj posao….jer i bez TPKNEWS-a opština Petrovac na Mlavi, a i ceo Braničevski okrug, bi trebali biti uredni i lepi!

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker