TREBA ZAVRŠITI APARTMANE: Dok politička elita potpisuje Memorandum u Golubačkoj tvrđavi, raspop Mijović pokupio keš u svojoj ordinaciji

Koliko nepoštovanja i samovolje može da dozvoli sebi predsednik opštine Golubac, raspop Nebojša Mijović, najbolje pokazuje objava Aleksandra Đukića, Aleksa Gordog, na Fejsbuku.

Foto: Facebook

Jučerašnji događaj na Golubačkoj tvrđavi propratili su svi mogući mediji, prisustvovale su ministarke vlade u ostavci, glavni čovek EU za Srbiju, dva gradonačelnika i tri predsednika opština.

Ali, bez obzira što se skupila politička elita, bilo je radno vreme u ordinaciji na pijaci u Golupcu, valjalo se pokupiti keša treba se. Moraju se završavati apartmani, ko će da gubi vreme sa EU, Vladom u ostavci i ostalim gostima.

Za takve bitne skupove tu je zamenik predsednika Marko Stojaković i šef projektnog tima Aleksandar Đukić sa ovlašćenjima.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Zabole Mijovića za Opštinu. Dobro je on opelješio Golubac zahvaljujući glupom narodu koji ga podržava. A i vokabular mu je poprilično siromašan pa zato i izbegava da se pojavljuje u javnosti.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker