NAKON 30 GODINA: Asfaltiran sportski teren u Kasidolu

Gradonačelnik Grada Požarevca Bane Spasović sa saradnicima obišao je radove na asfaltiranju sportskog terena u Kasidolu.

Foto: Promo

U Kasidolu se asfaltira sportski teren i uređuje se parking prostor ispred mesne zajednice, vrednost ove investicije je 3 miliona i 60 hiljada dinara a površina koja se asfaltira je 1485 metara kvadratnih.

Gradonačelnik Bane Spasović je izjavio da je ovo peti sportski teren koji je urađen u prethodnih nekoliko meseci. On je još dodao da za ovo gradsko rukovodstvo ne postoje građani prvog i drugog reda i da se zato investira na celoj teritoriji Grada Požarevca, on je najavio da će za nekoliko dana biti otvorena javna nabavka za Mariborsku ulicu u Kasidolu koja je dužine 155 metara a za ove namene je predviđeno 1,5 miliona dinara.

Predsednik MZ Kasidol Petar Milenković se zahvalio gradonačelniku i njegovom timu na asfaltiranju sportskog terena koji se komplet radi nakon 30 godina.

On je još dodao da je to od velikog značaja za selo zato što se tu okupljaju mladi i održavaju se razne manifestacije između kojih i 50. jubilarni turnir u malom fudbalu.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker