BLIŽI SE RASPLET DRAME: Ko je bio makro na roštilju za vreme noćnog turnira u Golupcu?

Bliži se rasplet drame u koju je crnogorski raspop Nebojša Mijović uvukao ceo kartel golubačke Javne (Opštinske) Kuće.

Foto: Ilustracija/Shutterstock

Teško je pretpostaviti kakva će sudbina zadesiti glavnog junaka, ali ni on nije toliko naivan da očekuje hepiend. Raspop Mijović više i ne mašta o mirnom kraju njegove diktatorske avanture, samo se nada da će sačuvati njegovu živu ludu glavu, da neće proći kao njegovi idoli Sadam Husein i pukovnik Gadafi. Bogami, biće ovo težak zadatak.

U naprednjačkoj golubačkoj džungli, za svoj deo plena, otimaju se zveri svih vrsta. Raspop Mijović sada sve to vidi i shvata da je samo pitanje trenutka kad će se haos totalno oteti kontroli, ali više nema načina da to spreči.

Ovih dana u Golupcu je održan tradicionalni Veliko-gospojinski narodni vašar, a kako to biva, ni ova narodna svetkovina nije mogla da prođe bez politike i političara golubačkog kartela. I ovoga puta ponovo je glavnu ulogu imao v.d direktor komunalnog preduzeća iz Golupca, kome je pre par meseca poznati filmski režiser Nikola Šijan koji je ušao u svet ugostiteljstva u Golupcu, isprovociran (ne)profesionalnim odnosom komunalnog preduzeća sručio punu kantu FEKALIJA po vratima dotičnog direktora.

Naime, dotični gospodin direktor je imao ulogu da obezbedi logističku podršku za tezgu roštilja, na ulazu u vašar. Ne tako davno zakup za to mesto je dostizalo cenu i do 100.000 dinara.

S obzirom da se zna, prethodno, koja je cena bila za zakup ovog mesta, bilo bi zanimljivo da ,,SIN” gazda tate javno pokaže priznanicu o zakupu mesta. Na roštilju je radila grupa golubačkog SNS kartela koja je poznata po kriminalnom radu u lokalnom fudbalskom klubu, dok su kajmak pokupili jedan sin i jedan brat. Brat jednog v.d rukovodioca.

Nakon svih ovih saznanja, sada se postavlja i pitanje, ko je bio makro na roštilju za vreme noćnog turnira u Golupcu?

Tako da pod teretom mnogobrojnih korupcionaških afera, razbojničkih akcija i političkih intriga, crnogorski raspop Nebojša Mijović puca po svim šavovima. Teško je za sada proceniti kad će doći do konačnog sloma sistema ili nervnog, ali za opštinu Golubac bi bilo dobro da se to desi što pre i na što mirniji način.

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Što pre, to bolje,ne samo za Golubac nego za celu Srbiju, jer ova vlast je gora od bilo koje epidemije, čak i od korone. Kriminal i lopovluku na svakom koraku.

    ..

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker