KRAĐA KOJA TEČE: Na radovima rekonstrukcije mosta u Petrovcu na Mlavi rade samo 3 radnika, a prijavljeno 21

Most u centru Petrovca na Mlavi u potpunosti je zatvoren za saobraćaj od 20. januara ove godine, a završetak radova bili su predviđeni za 20. april.

Radovi na rekonstrukciji i sanaciji mosta u centru Petrovca na Mlavi obavlja građevinska firma „Bauwesen“ na osnovu ugovora koji je potpisala sa opštinom Petrovac na Mlavi, koja je nakon tenderske procedure odabrana kao najpovoljniji izvođač radova.

Međutim, s obzirom kako radovi trenutno teku, izgleda da će Petrovčani leto dočekati bez novog mosta.

Kako naši dopisnici saznaju, radovi na rekonstrukciji i sanaciji mosta u centru Petrovca na Mlavi nisu stigli ni na pola od onoga što je ugovorom predviđeno, a već je probijen rok za završetak radova. S druge strane, kako su nam potvrdili grđani Petrovca, a u to su se uverili i naši dopisnici, da na samom gradilištu prisutni su samo tri radnika koji rade.


Međutim, kako saznajemo, svaki dan naručuju se po 21 sendvič za radnike koji rade na rekonstrukciji i sanaciji mosta u centru Petrovca na Mlavi. S obzirom da smo se i sami uverili koliko radnika se zaista nalazi na gradilištu, gde su onda nestali ostalih 18 radnika?

Pokušali smo da rešimo ovu misteriju, i kontaktirali lokalnu samoupravu iz Petrovca na Mlavi sa kojom je građevinska firma „Bauwesen“ potpisala ugovor, ali odgovor na ovu enigmu nismo dobili. Iz lokalne samouprave niko nije hteo da da bilo koji odgovor na naša pitanja.

Na kraju, nestanak 18 radnika i dalje ostaje misterija, a takođe i 18 plata za te nestale radnike ostaje da se na kraju samo nagađa, u koje novčanike odlaze?

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker