TEK SE VENČALI, A VEĆ JE IZGUBIO SUPRUGU: Za Katarinu (26), fatalna je bila krivina odmah nakon izlaska iz tunela

Za dvadesetšestogodišnju Katarinu Janković, fatalna je bila krivina odmah nakon izlaska iz tunela Montebello u Trstu.

Foto: Facebook

Katarina Janković (26), rodom iz Kragujevca sa prebivalištem u Trstu, tragično je izgubila život na katoličo Badnje veče 24. decembra oko 22:00 časova, nakon pada sa skuterom sa kojim je upravljala odmah nakon izlaska iz tunela Montebello u Trstu.

Informacije gde je Katarina bila, sa kim i šta je radila tih par sati pre incidenta su poprilično konfuzne. Kako su nam ispričali par Katarininih poznanika, ona se to kobno veče vraćala kući nakon provedene večeri s prijateljima i njenim suprugom. Međutim, prema priči par njenih prijatelja, Katarina se vraćala kući s posla. Iz hitne službe u Trstu, potvrdili su nam da je njenom suprugu pripalo loše čim je dobio dramatičnu vest o smrti Katarine, i on je bio hospitalizovan u bolnici Maggiore, te iste večeri.

DINAMIKA SAOBRAĆAJNE NESREĆE

Na osnovu izveštaja nakon obavljenog uviđaja koji je napravila lokalna saobraćajna policija. Katarina, nakon što je svojim skuterom ušla u tunel, iz za sada još uvek nepoznatih razola, izgubila je kontrolu nad skuterom na kraju tunela, zbog velike brzine kojom se kretala nije uspela da savlada krivinu i Prednjim točkom zakačila je ivičnjak ispred autobuskog stajališta. Poletela je sa skutera oko pet metara i strahovito udarila u drvo. Skuter pre nego što je stao, nastavio je sam da se kreće još nekih dvadesetak metara.

Screenshot

Na lice mesta za veoma kratko vreme su stigli policija i Hitna pomoć. Međutim, svi pokušaji reanimacije koji su trajali oko sat vremena bili su uzaludni, za nesrećnu Katarinu više nije bilo spasa. Lekari su na kraju samo mogli da konstatuju njenu smrt.

Beživotno telo dvadesetšestogodišnje Katarine, prekriveno tamnim plaštom, stajalo je više sati na asfaltu, a jezivi prizor sa nevericom ispratili su u tom trenutku prolaznici koji su se tu zadesili prolazeći kolima.

Neki od tih prolaznika koji su prisustvovali incidentu, objavili su status na društvenim mrežama: “Na žalost – napisao je jedan od njih – bio sam na licu mesta kada se desila ova tragedija. Pozvao sam odmah Hitnu pomoć oko 10:20 časova, Hitna je stigla za 5. minuta nakon mog poziva. Telo devojke je nepomično ležalo na asfaltu! Do 23:05 časova, lekari su pokušali sve moguće ne bi li je oživeli, ali nažalost u tome nisu uspeli! Iz tunela izašla je sa skuterom krećući se velikom brzinom, nije uspela da savlada krivinu i točkovima zakačila ivičnjak, poletela je sa motora i strahovito snažno udarila u drvo!”, napisao je ovaj prolaznik na društvenoj mreži.

OPROŠTAJNE PORUKE

Od mlade Kragujevčanke na Fejsbuku su se oprostili i brojni prijatelji, koji su njenom suprugu upućivali reči utehe i izjavljivali saučešće.

– Ja ne mogu bez tebe. Kaćo naša draga, što je tako moralo? Sunce moje – samo su neki od komentara na Fejsbuku.

Foto: Screenshot Facebook

Nesrećna Katarina je duže vreme živela i radila u Trstu. Tamo se preselila sa suprugom Danijelom, koji je rodom iz Topolovnika kod Velikog Gradišta. Njih dvoje su više od pet godina bili u vezi. Najtužnije od svega je to što su se Katarina i Danijel nedavno venčali.

SUPRUG OČAJAN

Katarinin suprug Danijel je posle saznanja da je izgubio suprugu skrhan od bola. Od nje se oprostio i na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Neka te sada anđeli čuvaju, a ti, mico moja, čuvaj mene, molim te. Uvek ćeš mi biti u mislima, uvek. Nedostaješ mi. Voleću te do kraja života, to sam ti uvek pričao – napisao je očajni Katarinin suprug Danijel na svom Fejsbuk profilu.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker