NASTAVLJA SE MOBING U KUČEVU: Učenica pokušala da se otruje sredstvom za dezinfekciju?!

Učenica četvrtog razreda OŠ “Ugrin Branković” u Kučevu, pokušala je u petak da se ubije u školskom toaletu, ispivši punu flašu sredstva za dezinfekciju.

Foto: Ilustracija/Privatna arhiva

Posle protivzakonitog postavljenja za direktora Osnovne škole “Ugrin Branković” u Kučevu, Radenka Jovičića šuraka Aleksandra Perišića, Osnovna škola u Kučevu je od vaspitne ustanove postala mesto horora.

Od trenutka postavljanja Radenka Jovičića za direktora, počeo je atak na sve koji nisu u sistemu opstinške kriminalne bratije pa su prvi na udaru bili nastavnici iz škole. Radenko Jovičić po naređenju partijskih drugova i po nalogu šuraka Perišića doneo je niz odluka koje su uznemirile javnost u Kučevu. Svako ko ne želi da se povinuje SNS-u stavlja se na stub srama.

Odluke o premeštanju nekih nastavnika iz Centrale škole u područna odeljenja i to onih stručnih da bi doveo nestručne kadrove ali politički podobne i partijski opredeljene t.j. članove SNS-a koji podržavaju Novicu Janoševića i Aleksandra Perišića govori da je vlast u Kučevu počela sa čistkom svih koji ne misle kao oni.

Epilog svega toga je događaj koji se desio u petak 29. oktobra u Osnovnoj školi u Kučevu i umalo frapantnog skandala koji je napravila Violeta Velimirović šefica odborničke grupe Srpske napredne stranke u opštinskom parlamentu opštine Kučevo, inače, zaposlena na poslovima nastavnika, ista ona koja je sve građane opštine Kučevo nazvala “budalama”.

Naime, kako saznaje TPKNEWS od zaposlenih iz škole, Violeta Velimirović mladi nestručni kadar SNS-a iz Kučeva, zaposlena u Osnovnoj školi u Kučevu kao predmetni nastavnik engleskog jezika zbog samo njoj znanih razloga dodelila je slabu ocenu učenici A. P. četvrtog razreda. Zbog učinjene nepravde sva uplakana u stresu učenica A. P. je izletela iz učionice i ušla u školski toalet pa je pokušala da izvrši samoubistvo ispivši punu flašu sredstva za dezinfekciju.

Učenica A. P. je u školskom toaletu pronađena u veoma teškom besvesnom stanju pozvana je hitna pomoć i hitno prevezena u Dom zdravlja Kučevo gde joj je ukazana lekarska pomoć i prema našim saznanjima hitno je transportovana u Opštu bolnicu u Požarevacu. Nakon intervencije lekara A.P. se probudila iz kome ali je i dalje pod nadzorom lekara.

Koji je razlog mobinga i zašto je Violeta Velimirović na tako surov način kaznila učenicu A.P. i dodelila joj ocenu, kako saznajemo, koja nije adekvatna njenom znanju, i koja je mogla zamalo da se završi sa fatalnim posledicama po zdravlje učenice, daljom istragom utvrdiće pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kao i nadležni u Ministarstvu prosvete.

Kako nezvanično saznajemo, razlog mobinga od strane šefice odborničke grupe Srpske napredne stranke Violete Velimirović, je taj što su njeni roditelji politički neistomišljenici aktuelne vladajuće koalicije u Kučevu.

(Dopisnik tpknews.com iz Kučeva)

PROČITAJ I

35 Komentari

  1. To su ti mladi kadrovi sns.Prosvetni radnici treba da vaspitavaju decu a ne da se izivljavaju nad njima i da se svete roditeljima preko njih.Ocekujem reakciju nadleznih organa pa ce mo da vidimo na koga se odnosi slogan “za nasu decu” , mozda to vazi samo za SNS decu.

  2. Најважније што ће дете остати у животу. Огроман је то стрес за дете, његове родитеље, другове а верујем и за наставницу Велимировић. Деца су нам превише размажена а наставници превише препотентни. Чак четири одборника у парламенту општине Кучево су просветни радници што није баш добро.

  3. Vidi se da ova nazovi je nastavnica nije baš iz glave,u redu je što se iživljava nad političkim protivnicima ali zašto nad decom?

  4. Sačuvaj nas Bože od ovog zla koja nas zadesila u opštini Kučevo. Devojčici želim što brži oporavak i da se što pre vrati u školi, a naprednjačkoj bandi što brži odlazak sa vlasti i da se više nikad ne vrate jer su toliko podelili ovaj narod da ovo više nije normalno.

  5. Sta na sve ovo kaze direktor Radenko Bosanac? Postavio ga pasa Perisic nezakonito i sad treba da se izivljava nad uciteljima koji imaju vecu skolu od njega.

  6. Bahato nema šta, ako je od velimirovićevih, mnogo je. Jadne opštine, raznih škola, kvazi-direktora (diktatora). Samo dvoje od 5 opštinskih direktora škola su ovakve zveri (kučevo i voluja). Ostali su ,,normalni i realni,, (turija, rabrovo i sred, škola). Kod radenka bosanca bar svi redovno odlaze na posao, dok kod janoševićke-večite direktorke, mladi – nestrušni ali podobni čak i ne dolaze često na posao, ali šta zna esdnevnik odakle dotični i kako upisuju časova, čudo od tehnike, žešće nego ranije ,,papir trpi sve,,….. ovo je ponižavajuće, napredno-bagrasto do bola.

  7. Dragi Kučevljani razmislite o tome da je dete moglo da umre. Svi Vi bi bili krivi jer zbog Vašeg kukavičluka bagra radi šta hoće. Jednostavno se hrane Vašim strahom i slobodno divljaju. Zar se stvarno toliko plašite da čak i sopstvenu decu ne branite? Sramota.

    1. Svako ko se pobuni u Kučevu protiv ovjh kriminalaca bude zastrašen crnim džipovima,policajci i tužilaštvo su u mišjoj rupi,kako ne shvatate da je Srbija postala Severna Koreja?

  8. Народ се плаши да реагује јер не постоји полиција и тужилаштво. Тешко је сиромашне покренути а богате то не интересује. Док се не деси нешто на нивоу Републике багра у Кучеву ће владати. Надамо се да ће ускоро сви отићи у пакету.

  9. Velimirovicka je po struci prevodilac za rumunski jezik. Zavrsila je jednu godinu master engleski jezik na privatnom fakultetu i preko veze je primljena u osnovnoj školi. Pitanje je da li doticna ima polozene ispite iz pedagogije, metodike i psihologije? Drago mi je sto je dete spaseno.

  10. Виолета је нервозна јер СНС брод у Кучеву тоне. Као шефица одборничке групе учествовала је у доношењу низа скандалозних одлука којима је продата имовина општине за багателу а неретко и поклоњена. У општини се ништа не ради, све пропада а грађани су веома незадовољни. Кад гледамо телевизију и видимо колико се ради у осталим деловима Србије многи од нас се питају да ли је општина Кучево у саставу Србије?

  11. Kako je nije SRAMOTA, pre nekoliko meseci su joj smenili oca sa mesta načelnika opštinske uprave i to ucenom da juri žene što verovatno nije tačno a ona juri i dalje za SNS kučevačkim prevarantima. Njen otac.Zoran Velimirović im je smetao zato što nije smeo da učestvuje u kriminalnim radnjama a Aca Karatista, Janoš, Raja, Mikić i Šomi ne praštaju nikom ko ne ispunjava njihove prohteve. Vlast u Kučevu je dno dna a ova mala prepotentna nastavnica-odbornica koja nas je nazvala budalama, slika i prilika vladavine SNS klana kome će narod ubrzo reći NE!

  12. Tužilaštvo bi trebalo da reaguje ali ne sme,sve je pod kontrolom diktatora Vučića i ako njega ne smenimo crno nam se piše.

  13. Glavni krivac za stanje u prosveti kao i za stanje u Kučevu je Aleksandar Vučić,on je lično podržao ove kriminalce iz Kučeva da dođu na vlast silom on je zarobio sve institucije i zato ga treba smeniti na sledećim izborima!

  14. Vuciceva politika mladih nepismenih mladih lidera ce unistiti Srbiju. Za sve koji razmisljaju svojom glavom nema mesta u Srbiji kojom vlada kriminal.

  15. Naravno da mlada jurisnica napredno-nazadnjacke stranke nece snositi nikakve posledice. Pred zakonom odgovaraju samo obican narod

  16. Ljudi pozovite Evropske političare i nezavisne medije pa da vidite kako padaju lopovi i to će ih lično Vučić počistiti jer se plaši da zbog njih ne izgubi izbore. Vidite šta je uradio u Opštini Golubac. Upali po njegovom naredjenju i odneli svu dokumentaciju o malverzacijama, mada je Mijović pokušao da je dobro sakrije. Istina uvek izadje na videlo.

  17. Hvala portalu TPK što nam na neki način omogućava da se bar malo ispraznimo od gorčine koja nam je stvorio lično Novica Janošević. Novice, kako te nije uopšte sramota da se pojaviš u javnost kada dobro znaš šta si sve loše učinio i šta činiš i dalje za opštinu Kučevo. Ti znaš ko je Đilasovac a ne znaš sline da obriše sram te bilo. Nisam ja glasao za Đilasa već za normalnu naprednu stranku a ne za lopovsko-mafijašku kakvu si lično ti napravio u Kučevu.

  18. BRAVO ZA TPK NEWS! Informacije koje objavljujete su potpuno tačno i proverene. Ja živim u Kučevu i znam šta se dešava. Svaki stanovnik Kučeva će potvrditi da je tako!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker