S TAMAROM U AKCIJI: Ekipa serijala renoviranje domova socijalno ugroženih porodica stigla u opštinu Žabari

Autorka i voditeljka gledanog TV formata “S Tamarom u akciji”, u kome je usrećila mnoge socijalno ugrožene porodice u Srbiji i pomogla im da obnove ili izgrade domove, stigla u opštinu Žabari.

Predsednik opštinu Žabari Jovan Lukić i Tamara Grujić

Povodom snimanja četvrtog serijala emisije “S Tamarom u akciji”, u kojem se renoviraju domovi ugroženih porodica, a u kome je od avgusta 2017. planirano snimanje novih 14 epizoda na teritoriji Podunavskog, Braničevskog, Borskog i Zaječarskog okruga, Tamara Grujić, koju gledaoci godinama vezuji za humanost i dobročinstvo, posetila je opštinu Žabari.

Tamara Grujić, i njena humana ekipa su odabrali opštinu Žabari zahvaljujući ličnom zalaganju mladog i ambicioznog predsednika opštine Jovana Lukića, ujedno lokalna samouprava će obezbediti i smeštaj za Tamaru i njenu ekipu i majstore.

Predsednik Jovan Lukić povodom posete Tamare Grujić i njene ekipe opštini Žabari rekao je za TPKNEWS:

– Da tačno je da je Tamara bila u poseti našoj opštini u ponedeljak sa svojom ekipom. Dogovorili smo se da adaptiramo jednu kuću na teritoriji naše opštine. Lokalna samouprava i ja kao njen predsednik ćemo maksimalno pomoći da se čitava ekipa oseća kao da su kod svoje kuće. Koja je porodica u pitanju za sada je tajna samo iz razloga što onda to ne bi bilo iznenađenje za tu porodicu. A produkciji to nije u interesu… mogu samo da kažem da je tim ljudima pomoć jako potrebna – kazao je predsednik Lukić, ne želeći da nam otkrije o kojoj se porodici radi.

TPKNEWS

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker