DEČJA NEDELJA U OPŠTINI: Milić počastio mališane Milka čokoladicama (VIDEO)

Predsednik opštine, Dragan Milić, ugostio je, u svečanoj sali Skupštine opštine, polaznike Predškolske ustanove “Majski cvet“ koji su u posetu došli povodom Dečje nedelje.

Foto: SOVG

Poseta opštini deo je programa “Dečje nedelje“, a kako je napomenula direktorka ove ustanove, Slavica Janković, u Velikom Gradištu se, u dogovoru s predsednikom, praktikuje i mnogo pre kako bi se mališani koji se ove godine pripremaju za polazak u prvi razred bliže upoznali sa lokalnom samoupravom i dobili odgovore na mnogobrojna pitanja.

“Našu kuću, vrtić, osnovala je opština i predsednik je zadužen da isprati sve vaše potrebe u vrtiću, da rado dolazite i da srećni odlazite kući i da se, kasnije, rado sećate ovih dana u vrtiću. Koristimo ovu priliku da zahvalimo predsedniku za sve što čini za nas.“, rekla je direktorka Slavica.

I predsednik je imao samo reči hvale za ovakav događaj: “Zaista ste mi ulepšali dan i ja bih voleo da mi svaki dan bude ovakav, da se družim s vama. Obećali ste mi da ćete da budete dobri i da slušate vašu direktorku, vaspitače i roditelje, a ja vama obećavam da ću sve da učinim da budete radosni i da se igrate jer vi i ne morate ništa drugo da radite“.

Sa predškolcima su, pored direktorke, došli i stručni saradnici i vaspitačice, a goste su, uz predsednika opštine, dočekali njegov zamenik, Slađan Marković i prosvetni inspektor, Sanja Stojadinović.

Nakon upoznavanja sa svakim detetom, predsednik Milić prešao je na “najvažniju sporednu stvar na svetu“ – ko igra fudbal i ko za koga navija što je izazvalo opštu graju, ali ništa manje se nije diskutovalo ni na pitanja da li vole da se igraju i vole li vrtić. Pitanja su imali i mališani – od “Kako se postaje predsednik?“ do “Je li ovde živeo kralj?“, usledili su i pozdravi jednog dede, roditelja, a predsedniku je upućen i apel da se obavezno popravi brod u parku kako bi mogli da se igraju na omiljenom mestu.

I ova generacija predškolaca pozvala je predsednika da ih poseti i igra se s njima. Na poklon su mu doneli korpu od zlatnih šišarki, a on je njih počastio omiljenim čokoladama.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker