GRAĐANI NA NIŠANU: Hoće li šizofreni raspop Mijović uništiti opštinu Golubac?!

Na koje sve načine šizofreni raspop Mijović, i njegov stranački kartel iz sve snage i srca rade na trajnom uništenju opštine Golubac i njenih građana. Da li ćemo uspeti da bar deo stanovništva spasimo od smrti, gladi i bekstva iz ove malene podunavske opštine.

Foto: TPKNEWS/Ilustracija

Diskriminacija građana opštine Golubac predstavlja deo strategije lokalnog stranačkog kartela aktuelne vlasti, sa ciljem njihovog uništenja, proterivanjem, trovanjem, izgladnjivanjem, robovskim položajem i robovskim radom. Zašto ćutimo, zašto ih ne umlatimo, neka padne i naša krv, ali posle nas će doći pokoljenja koja nas neće proklinjati…

Naime, ova slika gore jasno dokazuje do kog stepena je stigla diskriminacija građana opštine Golubac od strane šizofrenog raspopa Mijovića, i njegovog stranačkog kartela. Na slici je se vidi dvorište stambene zgrade u centru Golupca, a na ulazu u pasaž koji spaja magistralni put i ovo dvorište stoji tabla sa natpisom, Samo za stanare zgrade, dok sivi Reno “Fluence” i narandžasti “Duster” nisu vlasništvo stanara. To su vozila v.d direktora komunalnog preduzeća i njegovog pravnog zastupnika. Što jasno ukazuje na zloupotrebu odluke o parkiranju.

Dolazimo do zaključka da u Golupcu vladaju dupli aršini ili dobro osmišljena, kao što smo već naveli, strategije lokalnog stranačkog kartela. Da je tako kako tvrdimo, potvrđuje i činjenica da parking ispred stambene zgrade preko puta policije je besplatan, ne naplaćuje se. Isto kao ni parking preko puta policije pored ograde Mike Šime.

Junačka narodna pesma – Oj Srbijo mati, nemoj tugovati, zovi samo zovi, svi će soklovi, život za te dati… – nikada nije bila aktuelnija, nego danas. U prevodu, u celoj ovoj ujdurmi koja se zadigla oko naplate parkinga u Golupcu, jedini koji su ugroženi su stanari žute i plave zgrade na Dunavu. Posle 45 godina, stanari ovih zgrada dočekali su da im šizofreni raspop oduzme njihova parking mesta.

I naravno, vlast lokalnog stranačkog kartela ne krije nameru uništenja opštine Golubac. U odnosu na članove lokalnog stranačkog kartela, obični građani su diskriminisani na sve načine. Ne štite ih državne institucije, čak ni policija ni sudovi. Sve češći slučajevi pljački i nasilničkih incidenata uglavnom prolaze bez pravosudnih sankcija.

Policija sve češće hapsi građane koji se suprotstavljaju lokalnom stranačkom kartelu, koji pokušavaju da im otmu novac i imovinu, dok policajci privode i saslušavaju žrtve pljački i pojedince koji im pomažu da se odbrane, a članove lokalnog stranačkog kartela ni ne identifikuju, a kamoli da ih krivično gone.

(Tpknews.com/M.S.)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Nikada se Golubačka kukavice neće pobuniti. Takav soj naroda nema nigde u svetu. Ne kažu uzalud da od Golupčana
    nema goreg naroda. Kakav narod takva vlast.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker