MILIĆ I VLAUCA U KONTROLU RADOVA: U toku asfaltiranje ulica u Velikom Gradištu

U Velikom Gradištu u toku su radovi na asfaltiranju ulica Braće Buđoni, Cara Hadrijana, Žičke, Pinkum i Sarajevske.

Foto: Promo

Lokacije su obišli predsednik opštine Dragan Milić, predsednik Skupštine opštine Vladimir Štrbac i njegova supruga rukovodilac Odeljenja za lokalni ekonomski razvoj Jasmina Štrbac i zamenik predsednika opštine Slađan Marković, Vlauca jurišnik iz Rama.

Asfaltiranje se izvodi u okviru projekta “Unapređenje putne infrastrukture u Velikom Gradištu u cilju razvoja privrede“, a izvođač radova je kontroverzni lokalni biznismen nasilnik “Neimar“ d.o.o. Salakovac.

Foto: Promo

Ukupna vrednost iznosi 45.020.619 dinara od čega je učešće Ministarstva privrede 35.916.183 i opštine Veliko Gradište 9.104.435 dinara.

Uporedo s asfaltiranjem, izvode se i radovi na izgradnji kanalizacije u naselju Majur – faza 3, u dužini od 640 m, čija vrednost iznosi 8.015.690 dinara.

PROČITAJ I

4 Komentari

  1. Ako još jednom pročitam reč Vlauca, neću biti ni malo fin i kulturan. To je isto, kao da Roma nazvate Ciga. I još nešto, od kada je Ram vlaško selo?

  2. Ulica cara Hadrijana i Pinkum je ista ulica. Ranije se zvala Pinkum, a sada nosi ime ovog cara, za koga su jedino (poneki) istoričari čuli.

  3. Kada smo već kod naziva ulica, moj predlog je da se trg ispred: suda, opštine, crkve i oko parka, znači ceo taj plato, nazove:”Trg pasa lutalica”.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker