NAPREDNJAČKA VLAJNA: Melničanka prebila i zatvorila muža u kotlarnicu jer je glasao za opoziciju!

U Melnici, opština Petrovac na Mlavi, juče uz zastrašivanje i krađu glasova od strane SNS-a održani su izbori za Savete mesnih zajednica, gde se za vlast borile pet grupe građana.

Pomahnitala naprednjačka Vlajna, Dragana Maksimović/Foto: Privatna arhiva

Prema rezultatima glasanja, grupe građana opozicije, i iznenađenje za naprednjake, odnele su ubedljivu pobedu na izborima za Savete mesnih zajednica u Melnici.

Tako da jučerašnji izbori za Savete mesnih zajednica u Melnici najbolji su pokazatelj da se naprednjački brod iz petrovačke opštine nasukao i polako je počeo da tone, i da će se, izgleda, ova vlast u opštini Petrovac na Mlavi rušiti “odozdo”, oslobađanjem porobljenih sela, sve do njenog nesumnjivog pada.

Međutim, na osnovu saznanja našeg dopisnika iz Petrovca na Mlavi, da naprednjački tabor ne zna da podnese poraz, je i činjenica, da je Dragana Maksimović, Vlajna iz redova naprednjaka, rodom iz Krepoljina iz Homoljske “Severne Koreje”, a koja se u Melnici udala za Švajcarskog deviznog penzionera, skoro 30 godina starijeg, nesrećnog čoveka prebila i zatvorila u kotlarnicu da spava.

Kako saznaje naš dopisnik, povod za ovo brutalno prebijanje i iživljavanje od strane pomahnitale naprednjačke Vlajne nad svojim suprugom, je taj što je nesrećni čovek svoj glas dao opoziciji.

Kako saznajemo, zapomaganje Draganinog supruga koje je dopiralo iz kotlarnice čule su komšije koje su nesrećnog čoveka oslobodile i zbrinule kod njih, dok je, skoro čitave noći, mladi “Pastuv” isterivao sav nakupljeni bes iz pomahnitale Vlajne.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker