KAD SE DVE BABE SLOŽE: Lokalni požarevački SNS tajkun jedva izvuče živu glavu (VIDEO)

Predizborna parola „Za našu decu” savršeno opisuje suštinu politike Srpske napredne stranke. Vođe kartela, okupljeni u Srpskoj naprednoj stranci, zaista brinu samo o svojoj deci. Svojim naslednicima ispunili su sve snove, ukradenim novcem građana su im kupili stanove, kuće, automobile, fakultetske diplome, funkcije u državnoj upravi, devojke ili momke, šta ko voli…

Foto: Privatna arhiva

Tako je i naprednjački lokalni tajkun i požarevački odbornik Saša Filipović, u vreme praznika Đurđevdana u jutarnjim časovima oko 10:30 oteran iz atara Dubravice gde su ga dve babe vratile sa njihovih njiva a on pobegao postiđen kroz sokake i uličice.

Ranije su nešto pre toga u ataru Dubravice došli geometri i radnik da premere i zabiju kočiće, meštani se skupili i upozorili da će pozvati policiju, a i da će raditi vile i motike dok policija ne stigne, nakon čega su se geometri odmah povukli.

S obzirom da tužilaštvo ne reaguje, Saša Filipović uporno pokušava da uzurpira zemljište koje meštani iz Dubravice obrađuju više od pola veka, i ne da im mira ni u vreme praznika.

„Došao je sa ljudima na Veliki petak i evo ga opet danas, doveo je geometre nadajući se da nas neće zateći ovde zbog slave, ali mi smo tu danonoćno, svako dana, organizovali smo straže, ne damo našu zemlju“ kaže Aleksandra Milanović.

Meštani Dubravice su podneli i tužbu protiv Filipovića i organa umešanih u ovu malverzaciju.

„Geometri su se povukli čim su videli da protiv Filipovića postoji tužba za uzurpaciju zemljišta i rekli da se neće vraćati dok se spor ne okonča, hvala im na tome, a gospodinu neka je na čast, kaže, tužite koliko hoćete, meni niko ništa ne može, ali Bog sve vidi. Nije imao hrabrosti ni da izađe iz auta. Za sada uspevamo se izborimo organizovanjem straža, čim se uzurpator pojavi stvori se nas dvadesetak“ kaže Aleksandra Milanović.

Da podsetimo, naprednjački lokalni tajkun i požarevački odbornik Saša Filipović, prisvojio je njive desetak porodica iz Dubravice od kojih oni žive generacijama unazad i obrađuju ih, a kako saznajemo, sa namerom da kasnije prisvojene parcele proda kopu “Drmno” za 20 puta veću cenu, a interesantno je da su parcele pod starim katastarskim brojevima magično nestale, i više njiva je objedinjeno u jednu parcelu pod brojem 4461 što se može videti uvidom u dokumentuciju. Takođe je interesantno da su se navodne licitacije oko fantomske parcele odvijale pod velom tajni bez znanja dugogodišnjih korisnika zemljišta i javnog objavljivanja istih.

(Ekipa TPKNEWS)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Bravo za stanovnike Dubravice. Kada bi svi bili jedinstveni ne bi lopovi mogli ništa da urade
    Otimačina je jedino što AV i njegova klika zna. Biće izbora pa narode pamet u glavu. Seti se svih lopovluka vlasti i bezakonja. To što probaju da nas kupe za siću pa te pare su oni oteli od naroda. Ne daje Vučić svoje pare već narodne.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker