SKANDAL NA HEPI TELEVIZIJI JUTROS: Lider Dveri Boško Obradović pozvan na TV duel sa Vučićem, obezbeđenje ga je sprečilo da uđe! (VIDEO)

Lider „Dveri“ Boško Obradović prema rečima predsednik Srbije, izmislio je da je ujutro u 8.30 pozvan na TV Hepi na duel sa predsednikom Aleksandrom Vučićem

Obezbeđenje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i televizije “Hepi” sprečilo je lidera Dveri Boška Obradovića da uđe u zgradu te televizije kako bi prisustvovao TV duelu.

Foto: Screenshot youtube

Obradović tvrdi da su ga sa TV Hepi dan ranije pozvali na TV dul sa Vučićem da bi, nakon što je on objavio tu informaciju, mediji bliski SNS objavili da on planira upad na Hepi i napad na Vučića.

Obradović je ipak otišao u zakazano vreme pred TV Hepi ali mu nisu dozvolili da uđe u zgradu. Dveri su objavili snimak incidenta kako bi pokazali da je Vučić izbegao duel a ne Obradović.

Za to vreme na TV Hepi je gostovao Vučić sam u studiju.

– Bili su neki u kapuljačama ispred ulaza, pa su pobegli. Reč je o gospodinu Bošku Obradoviću, ali shvatio je da nisu došle ni Gordana Uzelac i Mara Dragović, pa je brže-bolje pobegao. Ja sam došao u emisiju, a Obradović ovakvim postupcima može samo sam sebi da nanese štetu… – rekao je Vučić govoreći o dolasku lidera Dveri ispred televizije Hepi.

Obradović je najavio da će ujutro doći na Hepi u vreme ranije najavljenog i zakazanog gostovanja predsednika i pokušati da izazove incident i fizički sukob, prenose režimski mediji.

– Prihvatio sam iznenadni večerašnji poziv da sutra ujutru budem na TV Hepi u 8 i 30 i pojavim se u jutarnjem programu u duelu sa Vučićem. Iako je nekorektno da me ovako kasno pozivaju, prihvatio sam sa zadovoljstvom. Spreman sam odavno. Proći će kao Šešelj. Vidimo se ujutru – napisao je Obradović.

Iz ovoga se jasno vidi da Obradović planira da napravi haos uoči beogradskih izbora, prenosi “Informer“.

– Predsedniku ne pada na pamet da zbog ove pretnje Obradovića otkaže gostovanje na TV Hepi koje je ugovoreno još pre 10 dana. Boško može da proba šta god hoće, ali morao bi da zna da Vučić nije ni Goca Uzelac ni Mara Dragović – poručio je izvor iz Predsedništva Srbije.

Vučić je tokom gostovanja izjavio da su se neka lica pojavila sa kapuljačama ispred televizije “Happy,“ kao i da su navodno spremala napad na njega.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker