“LICE ULICE”: Nikola Čuturilo objavio novi singl (VIDEO)

“Lice ulice” – drugi singl sa predstojećeg albuma Nikole Čuturila „Priče iz Depoa“, nastavlja da gradi poziciju ovog beogradskog gitariste, pevača, tekstopisca i kompozitora, umetnika sa snažnim izrazom koji se uvek pojavljuje pred nama sa razlogom – donoseći dobru energiju, autentičan rok’n’roll zvuk i pogled na bitne društvene teme.

Foto: Brian Rašić

Sociokulturološki kontekst, problem beskućnika i generalno napori da se preživi svakodnevica predstavljaju suštinsku temu novog singla.

Dubina i značaj ovog izdanja dodatno su naglašeni saradnjom sa – neprofitnom organizacijom “Liceulice”, najpoznatijom po istoimenom magazinu i zapošljavanju socijalno ugroženih osoba kao uličnih prodavaca.

Do saradnje sa “Liceulice” je došlo spontano, u jednom telefonskom razgovoru Nikole i Baneta Trifunovića, idejnog tvorca i jednog od osnivača “Liceulice”. Saradnja ima za cilj da kroz zajedničko promovisanje pomogne širenju svesti i daljem uključenju pojedinaca, i zajednice.

Video spot karakteriše žestoka svirka Nikole i njegove grupe, zajedno sa pridruženim članovima kolportera časopisa “Liceulice”. Idejni tvorac i režiser autentičnog video prikaza je Miša Terzić.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker