KOSTOLAC: Novootvorena škola fudbala u Klenovniku (FOTO)

Prostorije Fudbalskog kluba „Borac“ iz Klenovnika obišli su predsednik Gradske opštine Kostolac, Ivan Savić, članovi Veća grada Požarevca, Ana Miljanić i Srđan Radovanović, direktorka Kulturno – sportskog centra Kostolac, Jelena Šamanc, kao i predsednik Gradskog fudbalskog saveza Požarevac, Vladan Dinić.

klubu su ih dočekali predstavnici Skupštine kluba, treneri i stručni saradnici, kao i članovi i igrači novoosnovane škole fudbala.

Predsednik Skupštine kluba, Miroljub Nikolajević, naveo je da školu fudbala trenutno pohađa 16 dečaka pionira, ali da je klub spreman da primi i nove članove iz drugih naselja uz uslov da nisu članovi nekog drugog kluba. Škola fudbala potpuno je besplatna, a ono što je rukovodstvu u prethodnom periodu uspelo da učini, jeste da nabavi opremu neophodnu za trening pionira. Nikolajević je rekao i to da je ovaj klub najveću finansijsku i svaku drugu podršku dobio od kada je na čelu Gradske opštine Kostolac sadašnji predsednik Ivan Savić, te da se nada da će se podrška sportskim klubovima i udruženjima nastaviti i u narednom periodu.

Sastanku su prisustvovali i treneri, a predstavljen je i profesor fizičke kulture, Stevan Spasić, koji će od sad raditi u klubu i starati se da sve što se na treninzima radi bude primereno uzrastu i sposobnostima dečaka koji su se opredelili da treniraju fudbal.

TPKNEWS/GO Kostolac

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker