ISPLIVALE GOLE FOTKE: Policijska animir dama koja radi za prljave inspektore ide iza rešetaka? (FOTO 18+)

Beograđanka koja je pristala da bude policijska animir dama po zadatku kada je shvatila da će zbog šverca Indusa zaglaviti na robiji ponovo je u problemu jer joj se posle velikih kadrovskih promena u MUP-u ipak sprema hapšenje!

Foto: Privatna arhiva

Kako Insajder Mile Sova nezvanično saznaje, pojedini rukovodioci koje je postavio bivši ministar policije Bratislav Gašić neće ostati na tim položajima, dok su novopostavljeni dobili zadatak da iz fioka izvade sve slučajeve koje su pojedini inspektori sklonili i da ih procesuiraju držeći se principa ni po babu ni po stričevima!

Kako je Insajder Mile Sova saznao od dobro upućenog izvora (ime poznato redakciji) osumnjičena Beograđanka Sanja Jovičin (46), koju poslovni saradnici Indusi zovu Sandža Mem, što u prevodu znači Gazdarica, teretila se da je pod plaštom turističke agencije „Simpli travel“ tokom 2023. godine za svega tri meseca zgrnula oko 150.000 evra na trgovini ljudima. Kada je gomilom dokaza bila saterana u ćošak i kada je shvatila da joj ne gine robija sklopila je dil sa dvojicom inspektora. Rekla im je „da je spremna na sve samo da ne ide u zatvor“, a oni su to prihvatili i tražili da bude poslovna pratnja ili ljubavnica „operativno interesantnim osobama“, koje su oni ucenjivali za novac. Ona se posle toga, od avgusta 2023. do početka 2024. godine, podvrgla estetskim zahvatima kako bi podmladila lice i izgledala mlađe. Iz posebnog budžeta joj je plaćeno da sredi zube i dobije takozvani holivudski osmeh, napuni usne i jagodice, a nedavno je ugradnjom silikona uvećala i grudi.

Posle teksta da je postala policijska animir dama po zadatku jer su joj zauzvrat obrisali dosije, Insajder Mile Sova je došao u posed njenih golišavih fotki. Reč je o slikama koje su procurele iz telefona inspektora koji su s njom sklopili dil, što je samo još jedan dokaz da je spremna na sve kako bi izbegla odgovornost.

Izvor Mileta Sove tvrdi da je dvojica korumpiranih inspektora podvode za svoje lične interese i otkriva kako su stupili u kontakt s njom.

– Oni je bukvalno podvode tako što funkcionerima šalju fotografije na kojima je naga sa porukom „da je atraktivna plavuša spremna na svaki vid saradnje i da zna dobro da se oduži“. Kada je rekla da je spremna na sve samo da ne ide u zatvor nudila je da namesti 20 ljudi i da ih cinkari policiji samo da bi sebe izvukla – kaže sagovornik Mileta Sove i navodi da je do saradnje sa prljavim inspektorima došla zahvaljujući specifičnoj predigri.

– Prvo je njima slala svoje golišave fotke da bi ih pridobila. Tako su oni počeli saradnju s njom. Reč je o selfijima na kojima se ona potpuno gola slika pred ogledalom. Ona to inače praktikuje kada se nabacuje pojedinim muškarcima koje odabere kao svoje žrtve. Dešavalo se, dok je još bila u braku, da je u isto vreme imala vezu sa trojicom muškaraca – mužem, vlasnikom firme u kojoj je radila, izvesnim Živkom i ljubavnikom Draškom – kaže izvor blizak istrazi.

Kako saznaje Mile Sova, njen dosije je posle kadrovskih promena u MUP-u izvađen iz fioke. Sada će biti provereno ko je i zbog čega kočio istragu protiv nje za krivična dela trgovine ljudima, iznudu, pranje para i falsifikovanje isprava.

– Prvi koji je dao nalog za istragu bio je načelnik Odeljenja za strance. Ona je posle toga saslušavana u zgradi Palate Srbije. Posle okončane istrage je dva puta intervenisano kod tužioca da su prikupljeni svi dokazi i da je zrela za pritvor. Tražili su da im tužilac izda nalog za privođenje, ali nije vredelo. Umesto toga tužilac je naredio da se slučaj pošalje Upravi kriminalističke policije (UKP) u stanicu 29. novembar gde je oformljena radna grupa kako bi sprovela istragu za krivična dela koja je izvršila mimo trgovine ljudima. U radnoj grupi su bili inspektori P. J. i M. K. iz sobe 311a na trećem spratu policijske stanice 29. novembar. Kao svedok je saslušan policajac B. Z. koji je, kako se sumnja, primio mito da bi joj gurao Indijce i završavao radne dozvole. Posle njegovog saslušanja mu je ponovo nudila mito da povuče izjavu jer je otkrio kako su poslovali. Povrh gomile dokaza prikupljenih protiv nje neko je kočio istragu, a ona se izvlačila – kaže sagovornik Mileta Sove, koji je spreman da svedoči na sudu i otkriva da je dva puta izbegla hapšenje.

– U restoranu „Terminal“ u centru Beograda je vešto poturila drugu osobu da ode na primopredaju novca i umesto nje preuzme koverat s novcem. Zahvaljujući tome policija joj nije stavila lisice na ruke. Tek kada su uhapsili pogrešnu ženu shvatili su da ih je nadmudrila. U jeku istrage koja se vodila protiv nje, otišla je u Grčku na more. Pričala je da je navodno odvela ćerku na lečenju, a zapravo je bila na odmoru. Kada joj je dojavljeno da je za njom raspisana potraga i da će biti uhapšena čim pređe granicu produžila je odmor za tri dana sve dok joj advokat nije potvrdio da može bezbedno da uđe u Srbiju. On je garantovao policiji da će im se javiti čim uđe u Srbiju. Posle toga je traženo da se ne privodi, već da se i dalje opservira – ističe izvor.

Sada je nezvanično potvrđeno da joj neće gledati kroz prste, a da će protiv inspektora koji su sarađivali protiv nje biti pokrenut disciplinski postupak.

Pozvali smo osumnjičenu na nama poznat broj telefona da proverimo da li su ovi navodi tačni, ali se ona nije javila. Poslali smo mejl Birou za medije MUP- a Sbije da proverimo da li je tačna informacija da će postupak protiv nje biti procesuiran do kraja, ali do zaključenja ovog teksta nismo dobili odgovor.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker