ČETIRI ODBOJKAŠICE I TRENER POVREĐENI: Prevrnuo se autobus sa odbojkašicama “Mladog Radnika” iz Požarevca

Autobus sa odbojkašicama Mladog Radnika iz Požarevca, usled velikih snežnih nanosa, prevrnuo se danas na putu Pećinci – Buđanovci.

Foto: Privatna arhiva

Odbojkašice su privremeno smeštene u obližnji hotel, a kako navode iz hitne pomoći u Pećincima, četiri devojčice koje su se žalile na bolove prevezene su u Dečju bolnicu u Tiršovoj. U pitanju su devojčice starosti od 15 do 17 godina, a njihove povrede, kako saznajemo, nisu ozbiljnije, uglavnom se žale na ugruvanost i bolove u rebrima, rukama i nogama.

Takođe, povrede je zadobio i trener požarevačke ekipe Mladi Radnik, on je sa rasekotinama na glavi, prebačen u Zemunsku bolnicu.

Iz hotela u kom su smeštene odbojkašice za kažu da su odbojkašice dobro, te da su dobile hranu i vodu ali i odgovarajuiću garderobu i da na bezbednom čekaju prevoz za dalje.

– Devojčice su dobro. Usled prevrtanja, trener je zadobio povrede glave, dok su se neke od njih žalile na bolove, jedna u predelu rebara, a za druge nisam siguran, čini mi se da je u pitanju ruka ili noga. One su prevezene u Tiršovu. Hvala Bogu nema teže povređenih. One sada čekaju prevoz koji će ih odvesti dalje. Garderoba im je bila potpuno mokra, te su ovde dobile čistu. Dobile su i sokiće, čajeve i hranu – rekli su iz hotela u kom su smeštene odbojkašice.

Kako saznajemo, autobus sa odbojkašicama je iz Požarevca krenuo u Loznicu na utakmicu, a odlučeno je da se sa autoputa skrene na ručak u obližnji hotel. Ipak, autobus se, zbog zavejanog puta i snežne mećave, prevnuo na krov u jarak, ali je pećinačka hitna pomoć brzo došla na mesto udesa, zbrinula povređene i prebacila ih u bolnicu.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker