“DOBRI” I “LOŠI”: Milić i načelnica Opštinske uprave u Velikom Gradištu, odmah da podnesu neopozivu ostavku!

Najnovija afera koja potresa opštinu Veliko Gradište dokazuje da ova vlast nije dorasla zadatku i ne zna da vodi ovaj grad!

Dragana Milić i načelnica Opštinske uprave, Suzana Đorđević

Kandidat za odbornika sa liste Grupe građana “Glas naroda”, Jelena Đoković, požaliala nam se zbog ugrožavanja njenih građanskih prava, šikaniranja i vršenja političkog progona nad njom, od strane još uvek aktuelnog SNS predsednika opštine Veliko Gradište, Dragana Milića.

– Sada je prevršena svaka mera, skoro 30 godina jedna za drugom Dragan Milić niže brojne afere. Sada inspekcija po nalogu našeg predsednika opštine uklanja moju letnju baštu ispred kafića, i to protivzakonito, jer sam mu ja politički protivnik. Iako inspekcija to nije htela da uradi, Milić i njegov potrčko načelnica Opštinske uprave, Suzana Đorđević, u njihovom stilu, uz pretnje otkazima, su ih naterali da to urade – , kaže Jelena.

Inače, Jelena je regularno podnela zahtev za zauzeće javne površine preko puta pekare “Vivko” u Velikom Gradištu. Prilikom podnošenja zahteva, Jelenu su pitali da li hoće da podnese i zahtev za tendu, ali su izostavili da je obaveste da mora da podnese i zahtev za platformu, koji do sada u Velikom Gradištu nikom nije traženo da podnese.

– Dobila sam odobrenje o zauzeću 25 kvadrata javne površine, i na tom odobrenom prostoru postavila sam platformu koja je zauzela svega 15 kvadrata. U sredu sam bila u opštinu i dobila sam rok 2 dana da podnesem zahtev za platformu koju sam postavila. Jutros sam podnela zahtev, a u podne su me mejlom obavestili da imam rok 5 sati da uklonim postavljenu platformu – , priča Jelena.

Pošto je ekspresno doneta odluka da se ukloni platforma kandidatu za odbornika sa liste Grupe građana “Glas naroda”, i za to je izdato naređenje da se uradi u najvećoj tajnosti i uz obezbeđenje policije, da se kojim slučajem narod ne bi pobunio i organizovao proteste, zašto opština nije bila tako brza sa uklanjanjem zgrade, Milićevih saradnika Milovanović Gorana “Gonik” i Zlatibora Mitića, koji je drugi na listi “Zelene stranke, a za koju je dobila pravosnažnu presudu Upravnog suda za njeno rušenje?

Inače, niko iz porodice Đoković nije zapošljen, i ovo je jedini prihod za njih i njihovu decu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker