HOROR U VRŠCU: Radnica Azila za pse objavila slike pomora životinja (UZNEMIRUJUĆE FOTO/VIDEO)

Snežana Mikulić radnik Azila za pse u Vršcu podnela je 9. februara ove godine navodno krivičnu prijavu zbog zlostavljanja i velikog pomora pasa.

Foto: Snežana Mikulić/Udruženje Levijatan

Naime, prema navodima ove navodne krivične prijave čiju fotografiju, ali i ostale uznemirujuće slike objavio je Pokret Levijatan – STOP nasilju nad životinjama na svojoj Fejsbuk stanici kaže se da od 500 pasa koliko ih je bilo oktobra 2016. godine, sada navodno ima 330 pasa, od kojih je 200 uginulo od kanibalizma, gladi i zlostavljanja zaposlenih, tvrdi Mikulićeva u podnesenoj prijavi.

Foto: Snežana Mikulić/Udruženje Levijatan

– Kao radnik Azila nalazim se pod svakodnevnim stresom jer sam prinuđena da svakog dana skupljam delove rastrgnutih, polupojedenih pasa-sve kao posledica izglađivanja i držanja suviše velikog broja pasa na suviše malom prostoru, bez elementarnih uslova za život koje propisuje Zakon o dobrobiti životinja, navela je podnosilac prijave Snežana Mikulić u ovoj krivičnoj prijavi.

https://twitter.com/levijatanpokret/status/830196853404815365

On je dodala da je od 1. februara 2017. godine hrana drastično smanjena, prema njenim rečima u pismu, tako reći ukinuta- dnevno se daje tri džaka hrane na 350 pasa.

Ona se pozvala i na Zakon o zaštiti uzbunjivača. Kao dokaz priložila i veoma uznemirujuće fotografije koje su prema njenim tvrdnjama načinjene u vršačkom Azilu za pse.

Foto: Snežana Mikulić/Udruženje Levijatan

Naime, za sada je ostalo nejasno da li je podnesena prijava u tužilaštvu prihvaćena, i da li je tužilaštvo već postupalo po njoj.

Foto: Snežana Mikulić/Udruženje Levijatan

Ostale fotografije i video uznemirujućeg sadržaja možete pogledati na Fejsbuk stranici Udruženja Levijatan

TPKNEWS/EPK/Foto: Snežana Mikulić/Udruženje Levijatan

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker