AL SE DOSETILI: Golubački naprednjaci, išarali zgradu nepristojnim grafitima, za to osudili lokalnu opoziciju, pa okrečili

Ovih dana svedoci smo učestale zloupotrebe javnih resursa u partijske svrhe i samoreklamiranje opštinskog odbora SNS-a Golubac.

Foto: Logo

Tako naprimer imamo fotografiju na kojoj pomoćnik predsednika opštine Nenad Ivković 09. septembra 2019. godine, u radno vreme službenim vozilom obilazi dom porodice Biculjević iz Miljevica. Bojan Biculjević je domaćin ovom funkcioneru inače zaposlen je kao vatrogasac spasilac u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, koje je formirala opština Golubac. Ivkovića je u ovu posetu vozio Novica Novaković lice angažovano na čuvenim javnim radovima preko sportskog saveza opštine Golubac kao Rom. Dok uvidom u poseban birački spisak Novaković nije evidentiran kao Rom.

Nenad Ivković u poseti porodici Biculjević

Zatim imamo fotku od 19. septembra 2019.godine, gde navodno članovi Golubačkog SNS-a volonterski učestvuju u Volonterskom pakovanju i distribuciji socijalnih paketa. Međutim, sve je ovo samo još jedna obmana javnosti, laž i neistina. Svi do jedan sa slike su uposleni preko ugovora javnih radova i primaju platu za svaki sekund koji su proveli u magacinu opštinskog crvenog krsta.

I na ovoj slici se opet vidi pomoćnik predsednika Ivković

Onda fotografija od 16. septembra 2019. godine, na kojoj se nalazi zamenik predsednika opštine Marko Stojaković koji uručuje na slici levo knjigu licu koje je dobro poznato građanima Golupca koje je takođe član SNS-a. Knjige su plaćene novcem iz Budžeta a dodeljuju se partijski.

Knjige koje se dodeljuju partijski

Na slici od 30. septembra 2019. vidi se fino društvo od njih šestoro kako sede u kancelariji predsednika skupštine opštine u radno vreme i vode brigu o članovima MO SNS Golubac.

Fino društvo

Na fotki od 26. septembra 2019. godine, prikazani su radnici TO Golubac i jedan ugovorac uprave kako kreče navodne grafite koje je napisala opozicija, a u stvari, grafite su sami ispisali kako bi za to osudili opoziciju, i usput u radno vreme okrečili i uzeli još koji dinar.

Ne treba vam moler, samo pozovite naprednjake

Fotka od 23. septembra 2019. godine, prikazuje pomoćnika predsednika Ivkovića u akciji i slikanju sa licima angažovanim na projektima prekogranične saradnje. Opet u radno vreme i o trošku budžeta.

Fotkanje u radno vreme i o trošku budžeta

Na slici od 24. septembra 2019. godine, za neupućenu javnost, prikazana je grupa ljudi koji takođe na direktan način učestvuju u trošenju Budžeta. Dvojica platu primaju u dobrovoljnom vatrogasnom društvu, jedna kao radnik biblioteke i jedna kao radnik TO Golubac. Na ovoj slici se vidi i lice koje uz pomoć ugovora vodi računa o struji za račun opštine.

Sve u ime naroda

I tako sve u ime naroda i Golupca, a u radno vreme i za zaradu u službenim prostorijama.

(Grupa građana “Glas Naroda” Golubac)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker