SPASAVAJTE ILI VAS POTAPAM: Glavni svedok Conjine “vikendice strave” u Petrovcu priprema bekstvo u Austriju?!

Austrija je jedna lepa država, ali očito da nema sreće. Uskoro će njen stanovnik postati i Andrijana Maksimović, a možda i bivši korumpirani petrovački inspektor Siniša Bogdanović-Conja.

Kuća Andrijane Maksimović u Melnici/Foto: TPKNEWS/Screenshot

Inače, Andrijana je poreklom iz Rumunije, a više od 20 godina je bila udata za Miloša Maksimovića-Mišu iz sela Melnice kod Petrovca na Mlavi, koji je preminuo.

Naime, očito da je Andrijana Maksimović glavni svedok, s obzirom da je dugi niz godina radila u “vikendici strave” bivšeg korumpiranog petrovačkog inspektora Siniše Bogdanovića-Conje u Klokočaru, gde je Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, u više navrata dolazio na Conjinim organizovanim tajnim bunga-bunga žurkama na kojima su seksualno zlostavljali devojčice, i gde postoje osnove sumnje građana Petrovca na Mlavi, da su se desila dva ubistva.

Andrijana je ujedno i Conjina najbliža komšika. Ona je održavala “vikendicu strave” u Klokočaru. Sadila cvece, služila goste na Conjinim tajnim žurkama, čistila posle njih…bila je prisutna skoro na svakoj Conjinoj organizovanoj žurci. Zna svakog ko je dolazio u Conjinoj “vikendici strave”…shodno tome, Andrijana je i eventualni i najbitniji svedok i dolaska i boravka Velje Nevolje i njegovih ljudi na Conjinoj “vikendici strave” u Klokočaru…Andrijana sve zna!

Međutim, svestan da je ušao u poslednju fazu svog staža, Conja užurbano priprema Andrijanu za novi život u emigraciji. Odmah nakon što je u javnost isplivala, do skoro, dobro čuvana tajna vikendice strave i užasa u Petrovcu na Mlavi, Conja je Andrijani naredio da rasproda odmah svu pokretnu imovinu i da bežim iz zemlje ako želi da sačuva glavu.

Kako saznajemo, Andrijani u rasprodaji imovine pomogao je lično Siniša Bogdanović-Conja. Kako su za TPKNEWS rekli meštani Melnice: “Prodat je traktor Rakovica, prikolica, priključne mašine, stoka…i to sve velikom brzinom pošto zašta, nakon čega je Andrijana otišla za Austriju, verovatno da iznajmi stan”, kaže naš sagovornik iz Melnice.

Kako kaže naš sagovornik, Andrijana se 16. jula vratila iz Austrije i istog dana u kasnim noćnjim satima, Siniša Bogdanović-Conja je kod nje doneo četiri pune velike torbe. S obzirom da je svima u selu poznato da su Andrijana i Conja bili ljubavnici, pojedini meštani iz sela Melnice kladili su se da će zajedno da pobegnu za Austriju.

Sagovornik TPKNEWS kaže da je kuća ostala prazna, a da li će Conja uspeti da skloni glavnog svedoka, ili se i on sa njim da u bekstvo, saznaće se uskoro. S obzirom da je Conja putem pojedinih medija čiji su novinari, kako su sami i potvrdili, bili gosti na organizovanim žurkama u Belivukovoj “vikendici strave”, svima dao do znanja da, ili ga spašavaju, ili će svi da potonu sa njim.

(Ekipa Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker