JEZIV SLUČAJ IZ KOSTOLCA: Silovao setru, napravio joj dete, odslužio kaznu, a sad žive svi zajedno

A. K. (28) iz Kostolca nakon odslužene kazne u popravnom domu u kom je boravio, jer je 2015. silovao tada maloletnu sestru (13) pa joj je napravio dete, vratio se u porodičnu kuću te je nastavio život sa roditeljima sestrom i detetom.

Foto: Ilustracija Profimedia

A. K. iako je u vreme presude imao 21 godinu, njemu je izrečena vaspitna mera, a ne kazna zatvora, jer mu se nije sudilo kao odraslom, već kao mlađem maloletniku, iako je u vreme izvršenja krivičnog dela imao 19 godina. Naime, veštaci su utvrdili da je on na mentalnom nivou šesnaestogodišnjaka. Na suđenju je A. K. negirao da je napastvovao sestru ali tada je DNK bebe nedvosmisleno potvrdio da je on otac deteta.

Kako saznajemo, A. K. po izlasku iz popravnog doma, vratio se u porodičnu kuću i nakon razgovora sa roditeljima, njemu je dozvoljeno da nastavi da živi sa njima i sa sestrom koja je rodila bebu.

– Po izlasku iz Doma A. K. je nastavio život sa roditeljima. Imao je razgovor sa ocem, koji i dalje sumnja da mu je sin silovao ćerku pa je ona rodila dete. Zbog toga su preduzete radnje tipa nadzora a i kontrola da se nešto nepredviđeno ne bi ponovo dogodilo. A. K. se inače po povratku smirio i počeo je da radi – rekao je izvor.

Podsetimo, A. K. je počinio ovaj zločin u novembru 2015. godine u porodičnoj kući. Kada je trudnoća njegove sestre postala uočljiva, pokrenuta je istraga kojom je utvrđeno da je otac detata njen rođeni brat.

Tada je u ispovesti tinejdžerka ispričala kroz strahotu šta je preživela.

– Sećam se tog dana… Bio je novembar prošle godine. Igrala sam igrice na telefonu sa mlađim bratom, kada je u sobu ušao A. K.. Zapušio mi je usta i počeo da me siluje na podu naše kuće. Bila sam nevina… Ko zna koliko bi se on iživljavao nada mnom da ga mlađi brat nije udario drvetom i tako ga onesvestio. Nikome ništa nisam pričala, jer je majka srčani bolesnik, ali me je bilo i sramota. Nakon nekoliko meseci stomak je počeo da mi raste. Sakrivala sam ga širokom odećom. A. K. je bio jedini koji je radio i koji nas je izdržavao – pričala je tad tinejdžerka i dodala da je na kraju priznala ocu šta se dogodilo, ne rekavši da ju je brat obeščastio. Otac je ceo slučaj prijavio nadležnima.

– Nakon što je policija uhapsila mog brata, sada sam mirna. Moja glava se smirila. Više ne strahujem za svoj život. A i mojoj majci je bolje. Moj brat neka dugo ostane u zatvoru – na kraju je rekla silovana tinejdžerka.

Tada je policija privela A. K. kako bi mu uzela DNK zbog sumnje da je on otac deteta na osnovu izjave maloletnice. Čekao se dan kada će se ona poroditi i tako sa sigurnošću utvrditi očinstvo.

– Tog 23. avgusta 2016. godine rodio se moj sin. Ime sam mu dala po pesmi. Brat koji me je silovao i kome sam rodila dete brinuo se o mom sinu. Kupovao mu je pelene. Beba je dobro, ali ima problem sa mišićima i sada skupljamo pare da bismo mogli da mu pomognemo – dodala je tad silovana maloletnica.

Da zlo bude veće, porodica silovane devojke živela je na granici siromaštva. Bez struje i vode. Jedini ko je radio bio je momak koji je uhapšen. Svi su spavali u jednoj prostoriji. Majka i ćerka s jedne strane, a otac sa sinovima sa druge.

– Dok nam policija nije saopštila da je naš sin silovao svoju rođenu sestru, nakon čega je ona zatrudnela, mislili smo da je dete od drugog mladića – rekli su roditelji nesrećne devojke.

– Nakon što me je brat silovao, još me je jednom seksualno iskoristio, dok sam bila trudna sa sinom, i više nije. Svi su mislili da on nije otac deteta. Pitali su me zar ću brata u zatvor da strpam… – rekla je tad tinejdžerka i dodala da je ponovo bila trudna sa drugim mladićem, ali je dete pobacila, jer joj je majka skuvala čaj od luka i nekih biljaka.

Silovana devojčica nakon svega što joj se sa bratom dogodilo tvrdila je i da ju je nakon porođaja silovao i poznanik. Nada se da će nakon svega što joj se dogodilo moći da živi mirnim životom sa sinom.

Inače, porodica silovane devojčice živela je na Kosovu i Metohiji, a 1999. godine došli su u Kostolac, gde su kupili kuću u kojoj je bila samo jedna soba u kojoj su svi živeli.

(Tpknews.com/Alo!)

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker